Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zobrazování odpovědí

Od: al bunda* odpovědí: 3 změna:

Zdravím"admina",

mám jedno možná neskromné přání. Zobrazím-li změny od posledního odhlášení, objeví se v sekci"a také byly vloženy tyto odpovědi"20 změn. To je skvělé. Jenže se zobrazí tak, že byla-li jedna otázka zodpovězena 8x, pak zabírá 8 míst ze dvaceti možných. Tudíž hypoteticky bude-li na jednu otázku 20 odpovědí v krátkém časovém intervalu, pak se objeví mezi dvaceti zodpovězenými jen ta jedna otázka a na další nezbude místo - nedá se to změnit tak, aby se zopovězená otázka ve"vložených odpovědích"objevovala jen jednou? Kruciš, to je kostrbaté, ale doufám, že se dá pochopit, co jsem chtěl říci?

Příjemný den.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

doplnit odpověď
hodnocení

0x
pochopeni bylo úspěšné *smich*. Máte pravdu, kouknu se na to.
takže bychom to mohli nazvat třeba jako: poslední změněné diskuze, max 20). ale taky je to trošku kostrbaté :)
al bunda*
hodnocení

Ono ani tak nejde o název, jako o zobrazení změn jen jedenkrát. Váš projekt je pro mne zajímavý, jsem tady denně a občas se stane, že i navzdory tomu, jak často se tu objevuji, mám od posledního přihlášení i podstatně více, než 20 změn - a co teprve poradci, kteří sem zavítají jen občas. Procházet jednotlivé rubriky je sice řešení, ale tam se objeví jako"změna"i to, že si otázku někdo otevřel - změní se datum posledního otevření, aniž by přibyla odpověď.

Protože se připojuji přes"mikrovlnku"nějakých"závratných"3kB/s, dost to zdržuje. Bohužel o rychlém internetu si mohu nechat jen zdát a to jen v nejdivočejších snech.

Takže Vám děkuji, že jste se na to podíval.

Příjemný den.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]