Nejste přihlášen/a.
Zdravím"admina",
mám jedno možná neskromné přání. Zobrazím-li změny od posledního odhlášení, objeví se v sekci"a také byly vloženy tyto odpovědi"20 změn. To je skvělé. Jenže se zobrazí tak, že byla-li jedna otázka zodpovězena 8x, pak zabírá 8 míst ze dvaceti možných. Tudíž hypoteticky bude-li na jednu otázku 20 odpovědí v krátkém časovém intervalu, pak se objeví mezi dvaceti zodpovězenými jen ta jedna otázka a na další nezbude místo - nedá se to změnit tak, aby se zopovězená otázka ve"vložených odpovědích"objevovala jen jednou? Kruciš, to je kostrbaté, ale doufám, že se dá pochopit, co jsem chtěl říci?
Příjemný den.
Ono ani tak nejde o název, jako o zobrazení změn jen jedenkrát. Váš projekt je pro mne zajímavý, jsem tady denně a občas se stane, že i navzdory tomu, jak často se tu objevuji, mám od posledního přihlášení i podstatně více, než 20 změn - a co teprve poradci, kteří sem zavítají jen občas. Procházet jednotlivé rubriky je sice řešení, ale tam se objeví jako"změna"i to, že si otázku někdo otevřel - změní se datum posledního otevření, aniž by přibyla odpověď.
Protože se připojuji přes"mikrovlnku"nějakých"závratných"3kB/s, dost to zdržuje. Bohužel o rychlém internetu si mohu nechat jen zdát a to jen v nejdivočejších snech.
Takže Vám děkuji, že jste se na to podíval.
Příjemný den.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.