Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Otázka pro nensy

Od: eva* odpovědí: 7 změna:

Ahoj nensy,

u tých odpovědí jsem si všimla, že jsou vždycky zakončené písmeny (zkratkou?) SO. Zajímalo by mě, co to SO znamená. Určitě to bude něco pozitivního. Ale jak to rozluštit? Už jsem se ptala svých dětí, neznají. Jsem zvědavá.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

zwiki*
hodnocení

0x
Ahoj eva,ptáš se co znamená u nensy SO?Několikrát se podepisovala Solerová tak si myslím,že to bude její zkratka příjmení.S přáním další zvědavosti ahoj:)
eva*

Přála jsem ji, aby to bylo něco zajímavějšího.

Díky.:) JA

nensy*
hodnocení

0x
EVA.-Jsem to já je to má skratka přeci to nemůže nikomu vadit, snad to napadne každého,*smich*SO.
eva*

Ale nensy, kde jsi přišla na to, že by mi to mohlo vadit? Vždyť už v úvodní otázce jsem psala, že je to zřejmě něco POZITIVNÍHO. Myslela jsem, že by to mohlo být něco jako OK (ou kej) nebo nějaký graficky vyjádřený smajlík nebo něco v tom duchu. Chtěla jsem být prostě v obraze, jestli je to nějaká nová používaná zkratka.

Jestli jsem se tě jakkoli dotkla, tak to bylo naprosto neúmyslně a i v tom případě se omlouvám. Tady se objevují vesměs samé slušné a upřímné rady a já bych byla ten poslední, kdo by to chtěl pokazit.

Všechno dobrý, ano?

nensy*
hodnocení

0x
Eva-nemusíš se omlovat ale v té chvíli jsem byla trochu rozlobená myslím že každý má něco, jako skratku ale koukám že máš srdíčko na pravém místě, ne každý by se dokáza omluvyt, beru vše spět posilám pozdrav,SO.*smich**smich**srdce*
Eva - dík .))taky jsemnad tím přemýšlela a díky tobě to vím též .)):)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]