Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pár tipů pro tázající

Od: wzcom odpovědí: 12 změna:
Dobry den všem navštěvníkům tohoto serveru,
napadlo me, poskytnou nejake tipy pro zadavatele dotazu. urcite se vyplati, pred zadanim dotazu zkusit toto:
- mrknout na google.com / wikipedia.org, skoro polovina otazek je takto resitelna a to relativne rychle, v podstate se tam da najit vsechno neco rychleji, neco pomaleji.
- Dal se zkuste podivat, jestli se to tady uz neresilo (kolonka"vyhledavani dotazu"v pravo).
- a zatreti zkuste napred specializovana fora (nemam na mysli zadani dotazu tam, vetsinou sem tam rychleji ztrati, ale opet prohledat, jestli se to tam uz neresilo..)
Mobily - mobilforum.mobilmania.cz symbianforum.cz/forum.php atd
Pocitace - forum.zive.cz atd
v podstate na vetsinu temat se da najit specializovane forum..
Toto berte jako takove rady pro rychlejsi nalezeni odpovedi pro Vas dotaz... ;) doufam ze to bude ku prospechu veci..
Jinak kdyz uz sem se tady tak pekne rozepsal, chci rovnou podekovat vsem kteri odpovidaji a tazi se... specielne uzivateli"al bunda", ma muj obdiv.
s pozdravem wzcom

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

miljan*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Je tomu již dávno, co jsem odkazoval tazatele na google a nebo na jiné odborné stránky a byl jsem za to adminem zprdnut. Takže nic nového pod sluncem.
wzcom
no toho sem se bal... :

ja myslim, ze skoro vsichni uzivatele na netu hledaji odpovedi na sve otazky. Dost z nich na google.com apd bez problemu zvladne. Pak je druha cast uzivatelu a ti se ptaji vsude mozne, vcetne poradte.cz

Myslim, ze jim nepomuze odkaz na google.com, byt i s odkazem primo na vyhledane tema. Koukaji na to a nechapou proc vidi odkaz mj. na Knihovna Praha, kdyz se ptaji jak zalepit diru.

Ale je urcite dobry napad, vyhledat dane tema v google, odkazat primo na stranku, kde najde odpoved s tim dovetkem, ze na google by to mohl dokazat sam a rychleji ziskal svou odpoved.

NB: doufam, ze jsem nikoho nezprdnul moc *smich*

miljan*
Moc to nebylo, spíš takové varování.
a je to tady zase... jsem si jisty, ze vite co myslim. Veta s odkazem ano, odkaz s cislem prosim ne.
google.com 8 (myslim, ze ted byla na rade osmicka) :)

Je to asi blbý,ale asi já jedinej nevim co myslíš.Pro nás pomalejší to podej nějak jednodušejc .Děkuju *plac*

tesyk*
Zdravím, kibic, ale jsme nejméně dva. Taky nevím proč je tam to číslo google.com 8
jestli nevite proc to cislo, tak jedine dobre. Dulezite je, ze ten kdo to ma vedet, tak vi :)
Hezky den
tesyk*
08.01.07 08:14
Aha.
Že by miljan? Ale co ta osma? Máme teda zůstat hlupci, děkujem *smich*

osmicka je poradove cislo, ktere bylo na rade. Vzdy dava za odkaz na google.com cislo o jedno vyssi nez minule.

Verim, ze nyni budete klidneji spat :)

al bunda*
doplnit odpověď
hodnocení

0x

Děkuji, je mi ctí a potěšením s Vámi (a všemi uživateli tohoto webu) spolupracovat:).

Hezký den.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]