Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Používáte tady někdo RSS

Od: admin® odpovědí: 7 změna:
Jen by mě zajílo, zda jej tady někdo používá a jaké má s ním zkušenosti. Co vylepšit apd.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dallda
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Abych se priznal, vubec nevim, ze tento server ma taky RSS. Ale je pravda, ze jsem to ani nehledal a moc ten server neprojizdel.
hodnocení

odkaz je skoro na kazde strance v paticce :)

Ale je to jen na nove otazky.

wzcom
doplnit odpověď
hodnocení

0x
je to v poho ale udelal bych dva kanaly... treba jeden na pouze nove otazky, druhy na odpovedy resp. ten druhy na oboje...

na druhou stranu, vsichni by pak koukali jen na RSS a uz by tolik nemeli potrebu chodit na www... to by to potom slo do haje *frajer*

Zatim co takhle je RSS minimalne nalaka kouknout se na primo na www.

doplnit odpověď
hodnocení

0x
RSS pouzivam k plne spokojenosti, mam vsak dojem ze od 27.7.2006 nechodi. Mozna se vsak pletu:-/ Pouzivam FeedReaderCZ.
hodnocení

v GreatNews funguje bez problemu, validator mel trosku problem, tak jsem to upravil. Vyzkousejte.
Diky, uz je to v poradku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]