Nejste přihlášen/a.
hledám touto cestou svoji švagrovou Růženu Hladíkovou narozenou 1935,posledním bytem Meziboří u Litvínova.Je vdova a má 3 děti
našel jsem pár jmen Růžena Hladíková, zkuste kontaktovat
1. Bohuslavice, 11, PSČ 549 06
2. Osík, 26, PSČ 569 67
3. Stradonice, Stradonice 11, PSČ 273 71
4. Zlonice - Vyšínek, Čp. 37, PSČ 273 71
doplněno 14.11.12 17:26:bude to těžké, v ČR je 3392 žen se jménem Hladíková...skoro tolik Hladíků...
ve zlatých stránkách
Hladíková Božena Československé armády 487/16, 43511 Lom 476 744 162
v okruhu 50 km okolo Litvínova je 25 Hladíků v tlf. seznamu, kolik jich nemá telefon, nebo neuveřejnili...
pokud má tři dcery, ty už mohou mít jiná jména po manželovi...
Tak jsem se na to podíval... V celé republice jsou tři ženy tohoto jména a roku narození - 2 žijí, 1 zemřela.
Pokud ji mám identifikovat a poslat Vám správnou adresu, tak by to chtělo znát datum narození, nebo jak se paní Hladíková jmenovala za svobodna.
doplněno 15.11.12 09:27:ááá teď jsem si všiml té adresy v dotazu... v tom případě se jedná o Růženu Hladíkovou, nar. 9.1.1935 ve Staré Huti a která má stále adresu v Meziboří... konkrétně Okružní 116, Meziboří, 435 13, okr. Most.
Protože jsem nehledal jen podle příjmení, ale i jména a roku narození...
A hlavně je to o tom, kde hledáte.
Tato paní je vdova po miroslavu Hladíkovi,který zemřel v důlním neštěsti na dole Pluto
Dobrý den.Chtěla bych moc poděkovat za pomoc při hledání mé švagrové paní Hladíkové.Jsme moc rádi,že jste nám pomohl se s ní zkontaktovat.Dnes jsme obdrželi od ní zprávu!Přejí krásné vánoce a hodně štěstí v Novém roce a též hodně úspěchů při nápomoci druhým.S pozdravem Košnarová
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.