Nejste přihlášen/a.
Velmi Vás zdravím Claymane,
chtěl jsem se Vás zeptat... My spolu závodíme? Příjemný den.
Al Bunda
Dneska to moc nadějně nevypadá, leda bych se na něco zeptal a pak o tom diskutoval, jako vážený pan kolega"wzcom". Ale není všem dnům konec. My ho dostaneme
.
Hodně zdaru.
to jako, ze si sam napsal otazku a sam si na ni odpovedel? Jak si ho prosim te nacapal?
Presel jsem na tykani... snad to nevadi.
Tykání naprosto nevadí, nemám s tím problém. K tomu dalšímu viz níže - tedy podle toho, jak se to seřadí. Naprosto jsem neměl v úmyslu váženého pana kolegu"wzcoma"obvinit z nepravostí, navíc netuším, jak bych něco takového odhalil - to by mohl možná poznat admin z IP adresy. Já jsem v tomhle naprostý lama. Ale Tvůj nápad je zajímavý. Já měl spíše na mysli vložit otázku, a následně si s poradci povídat o řešeních, tento způsob se mi zdá být celkem v pořádku, i když asi by to různí lidé posuzovali různě. Je to věc úhlu pohledu a svědomí každého z nás. Rozhodně to ale nemám v úmyslu zneužít a totéž předpokládám u ostatních. Příjemný den.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.