Nejste přihlášen/a.
To už jsme tady někde probírali, že rada typu"najdi v google"je na houby. S tím se"miljan"a admin musejí srovnat sami. Nerozhoduji na těchto stránkách o tom, co je podle pravidel a co není. Já vnímám tento web jako něco, co by mělo být přínosem pro každého, kdo sem přijde a podle toho se snažím na těchto stránkách chovat. Pokud potřebujete prokonzultovat cokoli, co se týká domácnosti a bydlení, rostlin a pěstování, zvířat a některých problémů v mezilidských vztazích, budu mít snahu Vám pomoci, pokud to bude v mých omezených možnostech.
Celkově považuji stránky poradte.cz za výborný nápad a byla by škoda, kdybychom tento projekt shazovali dohadováním o tom, proč já nemůžu, když on může.
Tím jsem chtěl říci, že máte pravdu, taková doporučení jsou skutečně na prd. Je věcí admina, jehož tyto stránky jsou, jak se k tomu postaví. On určuje pravidla.
Hodně zdaru a příjemný den.
"al bunda"
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.