Nejste přihlášen/a.
Dobrý den
Prosím Vás poraďte
Byl jsem zaměstnán na pozici operátora spalovny, spalovna vyhořela část zaměstnanců odešla sama, část dostala odstupné, nyní jsem pořád jejich zaměstnanec a pracuji kde je co potřeba, tak mi dá-li nahradni práci, musím jí přijmout? Nebo ne? Jak má být nahradní práce placená průměrem? Mám nárok na odstupné když odejdu z firmy sám,pracovní pozice operator spalovny zanikla.
děkuji za odpověď
2x
Když odejdete sám (podáte výpověď nebo odejdete na dohodu), odstupné nenáleží.
Druh práce lze změnit pouze oboustrannou dohodou, přijmout tedy náhradní práci nemusíte. V tom případě by Vám měl zaměstnavatel dát výpověď pro nadbytečnost v souladu s § 52 písm. c) zákoníku práce (zde náleží odstupné) nebo Vám nabídnout dohodu o ukončení práce z téhož důvodu - uvést důvod nadbytečnost je v dohodě nezbytné, aby Vám vznikl nárok na odstupné při skončení dohodou.
Pokud vám zaměstnavatel nabízí novou pozici z důvodu zrušení té staré, neplatí zde žádné pravidlo, že vám musí dorovnat mzdu do výše vašeho dosavadního průměrného výdělku. Prostě dostanete novou pracovní smlouvu, nový mzdový tarif. Zaměstnavatel vám tedy může nabídnout pozici s nižší, stejnou i vyšší mzdou. Limitem pro něj je pouze minimální mzda - musí být dodržena.
Mám trochu podle Vašeho dotazu obavu, že tu "náhradní práci" už beze všech formalit vykonáváte, samozřejmě nekvalifikovanou, takže Vám platí míň, a Vy byste chtěl dorovnání do původní mzdy.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.