Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nedoporučuji chodit na stránky poradna.net, je to zbytečné

Od: honza90

Vážení uživatelé,
rád bych vás důrazně varoval před webem poradna.net. Administrátoři a moderátoři se tam podle mé zkušenosti chovají naprosto nevhodně. I kvalitní a k tématu přesně mířící příspěvky bezdůvodně mažou a ignorují jakoukoli snahu o slušnou diskusi. Kdo tam vstoupí, jde na vlastní riziko.
Za sebe tento web jednoznačně nedoporučuji.

38 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jezek12
hodnocení

0x

Mně se to taky stalo. Několikrát mi smazali příspěvky a tohle už opravdu není normální, jak se administrátoři a moderátoři k lidem chovají. Ale jestli to takhle půjde dál, tak ty stránky brzy vypnou, protože mají obrovský pokles návštěvnosti. A kdo by jim taky chtěl cpát peníze do starého železa.

trtr
Jj, pak bude radit jen AI a to bude průserů nebo škod.
jezek12

To, co jsem tam napsal, byla skutečná pravda. Na začátku mi tam všichni psali, že nepíšu správně a že dělám chyby ve větách. Proto jsem začal používat AI, aby mi opravovala věty, aby byly správně napsané. I to jim ale vadilo. Nakonec mě trvale zabanovali a smazali mi účet. To mě rozčílilo, že se mnou skončili, a udělal jsem následující: zjistil jsem si IP adresu stránky a přes počítač jsem ji zablokoval pomocí CMD.

Ježku, co že jsi to vlastně zablokoval a kde? Kdo je blokovanej?
jezek12
hodnocení

Mě by zajímalo, za co ten ban dostal, protože za to, co dělal, se ban nedává.
Omlouvám se ti, že jsem omylem použil tvůj nick.

jezek122

To, že jsi omylem použil můj nick, vůbec nevadí, nic se neděje.
A k tomu banu na Poradně.net – jak ses ptal: ban jsem dostal za to, že jsem tam zneužíval tlačítko "Zapomenuté heslo" a zadával různé nicky pro obnovu hesla. Takto mi to alespoň bylo řečeno administrátorem. Na konci tam byla ještě jaká si výhrůžka, že se to bude řešit. Přitom jsem nikdy neviděl důkaz, že bych to na Poradně.net opravdu dělal.

halamus

To je samomluva, nebo co se to tu děje? Jsem zmaten.

halamus
hodnocení

0x

Já třebas tady nedoporučuji odpovídat, mnoho dotazů je od od lidí s IQ nižším, než je jejich tělesná teplota. Normální člověk nemá problém položit dotaz i bez přečtení Pravidel poradny, tam jsou v podstatě pravidla slušného chování. Naštěstí tu sou moderátoři, kteří ty největší stupidyty mažou.

ja
Stupidity mají občas problém s gramatikou.
Tak ale zase nižší IQ by nemělo být překážkou pro položení dotazu. Uživatel za to nižší IQ většinou nemůže.

hmob
hodnocení

0x

BAN a mazani prispevku jsi dostal i s vysvetlenim.

Stale jsi spamoval AI odpovedi na mesic stare prispevky, zakladal jsi vlakna pod ruznymi nicky kde jsi mluvil sam ze sebou a pomlouval poradna.net. Spamoval jsi 10x za den prispevky typu : "proc mi mazete prispevky, BAN ti nepomuze chlapecku ja se vratim a podobne". Ted chodis po forech a vylevas si srdecko protoze mas zranene EGO.

Tak radeji priste napis celou pravdu.

Mimochodem BAN jsi dostal i na Zive.cz kde jsi psal to same.

hmob

Mimochodem honza90 a jezek12 je ta sama osoba tak jako spousta dalsich prezdivek pod kterymi vystupoval ve jemnovane poradne.

jezek122
hodnocení

A teď mi vysvětli, kde jsou ty důkazy, že jsem na poradna.net něco dělal, ty chytráku jeden.

halamus

Děkuji za všechny za vaši ukázku nevhodného chování.

adm

Takto nějak vypadá běžná činnost tohoto zde si stěžujícího tvora na poradna.net. Růžové = smazané.

Prostě všude vážený uživatel ;)

Nedoporučuji chodit na stránky poradna.net, je to zbytečné
jezek122
hodnocení

toto moje jeni mevim kdes to vzal toto

halamus

Nevíš, kde se to vzalo, ale stěžuješ si, že ti mažou příspěvky. To je diagnóza.

hmob

Nice Screen "adm" *zdravi*

A to je jen z jednoho nahodneho dne jeste z minuleho mesice.

Odpoved dostal od Adminu nekolikrat, ale tak to bohuzel dopada kdyz date logickou odpoved cloveku s nizsim intelektem.

Nicmene obrazek si udelejte sami.

jezek122
hodnocení

jak sem psal toto moje neni

adm

Chceš tu tedy nechat přiložit tvé dnešni "dílo"?

adm
13.06.26 18:12
jezek122
hodnocení

toto moje neni nevim kde ti kravini bezeš

kemo
hodnocení

0x

"Administrátoři a moderátoři se tam podle mé zkušenosti chovají naprosto nevhodně." To stejné by se dalo napsat i o této poradně a některých jiných fórech.

olovo
hodnocení

Je pravda to, co napsal uživatel jezek122? A jsou komentáře ostatních uživatelů o něm jen nesmysly? Kdyby skutečný jezek122 opravdu udělal to, o čem se píše, už by to dávno řešily státní orgány.

jezek122
hodnocení

Olovo, já si z toho nic nedělám.

Odpovídat sám sobě.
Vy máte schizofrenii?
Honza, olovo, jezek
jezek122
hodnocení

Zase pleteš nesmysly, drobečku.

Ale chápete že to jde poznat.
Dle barvy odpovědi.
jezek122
hodnocení

Viš teda kulový víš.

Tak potom už chápu proč jste byl vyhozen.
Nebojte, dočkáte se i zde.
jezek122
hodnocení

To těžko, to už by dávno smazali.

hodnocení

0x

Zkuste Zpovědnici.

zpovednice.cz/...

jezek122
13.06.26 19:27
hodnocení

?

13.06.26 19:35

!

aha®
hodnocení

0x

A co taková poradna na živě.cz. Tam mažou bezdůvodně hned co se jim nelíbí. A ta sestava co tam odpovídá je taky divná. Lidi tam chodí jen trolit. Už tu není normální poradna kde by slušně laikovi poradili.

jezek122
hodnocení

Tak si uděláme vlastní poradnu — a lepší, než je poradna.net nebo Živě.

Tak jo, olověnej ježku. Udělej si vlastní poradnu, kde můžeš sqjele radit sám sobě ;). A hlavně do ní nepouštěj nikoho cizího, nemuselo by se mu to líbit.

Mimochodem - tady se to jmenuje "poraďte". S čím potřebuješ poradit ty? Nebo ses tu náhodně zastavil proto, abys mohl někoho kritizovat?

jezek122
hodnocení

Já budu rozhodovat, koho na svou poradnu pustím, protože tam budu hlavním adminem. Kdo mi tam bude dělat nepořádek, tomu kompletně zablokuji přístup na moje stránky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]