Nejste přihlášen/a.
2x
Být Vámi, raději bych si šla přivydělat do Penny na kasu. On ten modeling občas trochu smrdí, mezi různými modelkami, hosteskami, tanečnicemi u tyče a erotikou bývá velice tenká hranice a snadno se překročí.
Pokud to video přítel uvidí, jen dobře, chytí se za nos. On Vás do toho namočil, dostal. Tak teď má, co chtěl. Není on nakonec nějaký obchodník s "bílým masem?" To byste si našla partnera, všechna čest. A kdyby se mu to nelíbilo, klidně mu řekněte: "To je ta brigáda, kterou jsi mi dohodil."
Jelikož je to už 2 roky a nic se neděje, nemyslete na to. Ale asi bych o toho slavného partnera neusilovala, po tom, kam Vás dostal. Spíš by se mi protivil. Příště Vás může nabídnout za padesátku u nádraží.
Navíc, když se Vám prostředí zdálo podezřelé, staré, zanedbané, nečisté a nabízeli Vám pití, proč jste neodmítla. Raději jste si měla vzít do kabelky lahvičku své vody a věděla byste, co pijete. Chovala jste se prostě jako trouba a zobala jim z ruky. Máte na tom i sama podíl.
Je to 2 roky. Co na to říkala policie, když jste podala oznámení? Jak probíhalo šetření, výpovědi? Muselo přece dojít k nějakému závěru. Jistě víte, jak to celé dopadlo. Tak dopište i ten konec, ať víme, co jste podnikla pro to, aby kujóni byli potrestáni. Jaga.
Celé se mi to tak nějak nezdá. O policii ani zmínka. A najednou po letech výčitky?
"policii jsem to nenahlásila,přítel mi vyhrožoval"...
opradu to je přítel, co vyhrožoval?
Jděte na policii¨!.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.