Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Průser v rodině

Od: lucie42728
Ahoj,mam ohromný strach byla to velká blbost ale ex přítel mne do toho zatáhl,tenkrát cca před dvěmi lety jsem potřebovala peníze jako přivýdělek tak jsem se zeptala svého přítele jestli neví o nějaké brigádě,řekl že ví že bych mohla zkusit modelku dělat,měl své kontakty tak jsem si řekla ano možná zkusím nevidím na tom nic špatného ,ano tak samozřejmě kontaktoval své přàtele.Za pár dní mi řekl ať udělàm nějaké fotky v šatech a ve spodním udělala jsem bylo to na casting,za zhruba měsíc jsem měla dorazit na místo kdebude modelingovà agentura.Ja tam přišla vše mi ještě přišlo jaksi v pohodě vyfotily si mne vzaly si občanský průkaz,a za zhruba pár hodin si pro nás přijelo auto na odvoz do budovy kde se bude odehrávat focení jako modelky jely jsme 3 holky v autě.Poté auto zabrzdilo u budovy která mne a dalším holkám přišla divná svým vzhledem nebyla opravována byla taková celkově divná,tak nás vzaly z auta a šli jsme do domu kde byly lavičky odložily jsme si věci (kabelky) a prošli jsme chodbou ta byla stísněná tmavá a špinavá nelíbilo se to nam vůbec.V jedné té tlavé místnisti bylo zbruba 20 lidí bylo tam občerstvení a pití ,pití nàm někdo nabídl jeden člověk asi od agentury .Vypily jsme ho poté cca 30 minutách přišla opilost ale byla zvláštní bušilo mne srdce a bylo moc vedeo byla jsem taková zrychlená.Odvedli nás do místnosti pak a řekli nám děte do spodního prádla,to jsme poslechly pak ale nastala jedna věc sice bylo focení ale nám řekly že co kdyby jste udělaly něco svlékly se do naha.Udělaly jsme to a vyspaly se s mužemi.Bohuźel pak nam daly podepsat jakési smlouvy a já tak zaškrtla nevím ani co už asi jsem byla zdrogovaná.Ale nejhorší průser byl po rove když kamarád našel video na internetu jak máme sex s muži a celý rok jsem mešťastná že to uvidí rodina nebo partner a že může toho být víc.Bojim se hodně moc že nejraději bych se zabila.

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ltz
hodnocení

4x
Přítel měl své kontakty, to vypadá, že musel vědět, co se tam vlastně děje. Je divné na tom to, že vám, své přítelkyni, takovou "brigádu" přesto doporučil.

hodnocení

3x

Co jste sdělila na policii?

idnes.cz/...

impuls.cz/...

medium.seznam.cz/...

a další--

k2
hodnocení

3x

Dekujeme za informace a obohaceni slovniku.

hodnocení

2x

Být Vámi, raději bych si šla přivydělat do Penny na kasu. On ten modeling občas trochu smrdí, mezi různými modelkami, hosteskami, tanečnicemi u tyče a erotikou bývá velice tenká hranice a snadno se překročí.

Pokud to video přítel uvidí, jen dobře, chytí se za nos. On Vás do toho namočil, dostal. Tak teď má, co chtěl. Není on nakonec nějaký obchodník s "bílým masem?" To byste si našla partnera, všechna čest. A kdyby se mu to nelíbilo, klidně mu řekněte: "To je ta brigáda, kterou jsi mi dohodil."

Jelikož je to už 2 roky a nic se neděje, nemyslete na to. Ale asi bych o toho slavného partnera neusilovala, po tom, kam Vás dostal. Spíš by se mi protivil. Příště Vás může nabídnout za padesátku u nádraží.

Navíc, když se Vám prostředí zdálo podezřelé, staré, zanedbané, nečisté a nabízeli Vám pití, proč jste neodmítla. Raději jste si měla vzít do kabelky lahvičku své vody a věděla byste, co pijete. Chovala jste se prostě jako trouba a zobala jim z ruky. Máte na tom i sama podíl.

Je to 2 roky. Co na to říkala policie, když jste podala oznámení? Jak probíhalo šetření, výpovědi? Muselo přece dojít k nějakému závěru. Jistě víte, jak to celé dopadlo. Tak dopište i ten konec, ať víme, co jste podnikla pro to, aby kujóni byli potrestáni. Jaga.

Celé se mi to tak nějak nezdá. O policii ani zmínka. A najednou po letech výčitky?

lucie42728
hodnocení

Policii jsem to nenahlásila,přítel mi vyhrožoval že pokud to nahlásím dám oznámení tak že dostanu pokutu od agentury ve výši půl milionu tak jsem se bála.

"policii jsem to nenahlásila,přítel mi vyhrožoval"...

opradu to je přítel, co vyhrožoval?

Jděte na policii¨!.

Tak teď už tomu nevěřím vůbec.

Vy se tetelíte hrůzou, aby Vás neviděl na videu, jak jste se chovala a přitom on Vám o tom zakázal podat oznámení u policie. Takže to určitě vědět musí, co bylo. Možná už s tím úmyslem Vám "brigádu" sehnal. Nemáte se čeho bát. Jaga.

Paní kolegyně, že kecá? Přečerla si něco v novinách a vymyslela příběh?

mll
hodnocení

0x

Pokud podobné věci sledují, tak to třeba i uvidí. Ale jaký jiný je s tím problém?

hodnocení

0x

No, děvku jste ze sebe udělala sama, nikdo vás do toho nenutil. Kdysi jsem četl nějaké úsloví, že lidská blbost je neobádaná /slovo z nějakého slangu asi/. Napište o tom na adresu zveme@email.cz, zprostředkují advokáty zdarma.

zlogyne
hodnocení

0x

Naštěstí jsme ve věku, kdy AI dokáže vytvářet realisticky vypadající fake videa. Když se tvoje video provalí, trvej na to, že jde o podvrh.

kontrolor
hodnocení

0x
Nahrajte to video sem, at muzeme posoudit, zdali je to opravdu tak strasne

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]