Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Koncem února se mi udělale hodně nedobře. 155 měla napilno. Poležela jsem si na interně, kde mi vrátili život a pak měsíc v LDN - Násedná péče, tam jsem vrátila fyzičku do jakž takž stavu. Jsem doma věřím, že zase bude chvíli klid a já budu v provozuschopná i s novou diagnozou CHOPN. Všechny vás zdravím a jsem ráda, že tady jste a já si budu moci popovídat a poradit tomu, kdo o to bude stát. Jsem moc ráda, že jste ![]()
3x
Dobrý den, super. Možná mně to nebudete věřit, ale vzpomínal jsem, kde si užíváte života, když nejste na poradně. Jen jsem nevěděl, zda na Maledivách nebo v nemocnici. Jo, a jízda "rychlou" se zapnutým majákem a houkačkou je zážitek, který už také znám. No, tak ve Vás máme důkaz, že naše zdravotnictví funguje dobře. Zdravím!
P.S. CHOPN = cigárka nebo práce v uhelném dole na předku
?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.