Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hlásím návrat

Od: babkazov®

Dobrý den. Koncem února se mi udělale hodně nedobře. 155 měla napilno. Poležela jsem si na interně, kde mi vrátili život a pak měsíc v LDN - Násedná péče, tam jsem vrátila fyzičku do jakž takž stavu. Jsem doma věřím, že zase bude chvíli klid a já budu v provozuschopná i s novou diagnozou CHOPN. Všechny vás zdravím a jsem ráda, že tady jste a já si budu moci popovídat a poradit tomu, kdo o to bude stát. Jsem moc ráda, že jste ;)

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

3x

Dobrý den, super. Možná mně to nebudete věřit, ale vzpomínal jsem, kde si užíváte života, když nejste na poradně. Jen jsem nevěděl, zda na Maledivách nebo v nemocnici. Jo, a jízda "rychlou" se zapnutým majákem a houkačkou je zážitek, který už také znám. No, tak ve Vás máme důkaz, že naše zdravotnictví funguje dobře. Zdravím!

P.S. CHOPN = cigárka nebo práce v uhelném dole na předku ?

mil®
hodnocení

2x

Přeji brzké uzdravení. ‍*palec2*

nov
hodnocení

2x

I já na Vás myslela a chtěla už i položit dotaz co s Vámi je. Je dobře, že jste zpět a přeji hodně zdravíčka! *slunce*

hodnocení

2x

Zaznamenala jsem Vaši nepřítomnost zde. Trochu jsem se bála. Dnešní informace mě moc těší!

tm
hodnocení

1x
Koncem února... pak měsíc na LDN... víte aspoň, co je za rok?
nov

Vy jste ale... , bohužel nemůžu napsat co. *alene*

hodnocení

tm, z toho, co se mi stalo a co jsem teď prožila a přežila, jsem si opět oživila předsevzetí, nepřemýšlet a nereagovat na něco, čemu nerozumím a co nemohu změnit, co mi otravuje život a myšlénky. Proto na váš názor neopovím, ale mějte si je, když vás to dělá šťastným. *slunce* Krásné jaro přeji v r.2026.

mate59
hodnocení

0x

Zdravím a přeji pevné zdraví.

10.03.26 10:10
hodnocení

0x
Dobrý den *pozdrav*

hodnocení

0x

Jsem ráda, že jste zpět. Moc Vás zdravím a přeji Vám, ať je zase trochu lépe. Zítra máte zde na poradně výročí svého působení, tak díky za Vaše rady a užívejte si krásné jaro. *slunce*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]