Nejste přihlášen/a.
Právě jsem dokončil obálkování triček. Myslel jsem, že to bude na jeden papír a ono je to na tři
Udělal jsem malou revizi uživatelů, triček atd a dovedlo mě to k mírnému navýšení nutných dobrých odpovědí k objednání trička. Odvolávám se na větu "*podmínky se mohou měnit" a měním podmínky po 6 letech i zpětně. Možná se někdo dostane do mínusu, což neznamená, že po něm chci tričko vrátit Jediný důvod proč se to mění zpětně by bylo složitější dopočítávání rozdílných podmínek v průběhu let.
Změny:
první tričko ze 40 na 55 dobrých odpovědí
druhé a další tričko ze 170 na 200 odpovědí
Věřím, že mě nezatratíte...
Zatím jsem nenašel jinou poradnu, která by trička rozdávala (prokazatelně více než prvních pár populistických kousků). Abych tuto hezkou tradici i nadále udržel je nutné toto "zdražení".
Na fotce je zítřejší várka - 11 kousků v obálce, 9 bez obálky a 5 jich tam chybí, ty musím doplnit z nové krabice, co jsem ještě neodnesl z práce
koukám, že bez té obálky jich je snad 12... ono je to vcelku jedno
No, ikonka "Chci tričko" mi zatím nezmizela, ale počkám si na jarní barevnější kolekci...
Pokud tedy neproběhne další zdražování, ta inflace je pěkný swinstvo !"
lidi, já to triko vůbec nenosím. stačí vlézt do nedalekého Bauhausu a lidé se mě ptají i bez trika. už aby dostavěli Hornbach hned vedle, tam mě snad nechají na pokoji
Na tričko se docela těším, ještě jsem žádné neměl... Vidím, že tam jsou také zelená trička a černá trička, ta jsem v nabídce neviděl. Ta trička jsou unisex?
jj, jsou to unisex. Fotil jsem to mobilem a zelená je krásná hliněná barva, bylo to tričko pro mě, unikát, ale špatná velikost, proto jsem ho dal do nabídky. Černá je standartní jen pro velké velikosti.
A kdo ho dostane? Úplně všichni Zítra se změní status na odeslané.
... ve skutečnosti není zelené, špatné vyvážení bílé na foťáku.
Myslím si že je to rozumné navýšení. A takhle zadarmo opravdu těžko někde něco sehnat. Škoda jen, že není uveden seznam komu zrovna přijde. Myslím že by se lidi místo proklínání alespoň těšili.
nooo, zadarmo, to máte čas, elektriku, internet, opotřebení klávesnice a myši, okoukání monitoru...
... a seznam komu přijde fakt netřeba, něco lze odvodit podle profilu rádce, většina (nedočkavých) nováčků se práskne sama, a ty služebně starší už to nějak moc nezajímá...
Milane, Milane... dostanete za ouško! Zrovna jsem byl na poště a jedno červené L letí k vám, zítra můžete jít na poštu.
Červené byly 2 - jedna světlejší (tmavá nebyla k mání) a standartní tmavá červená. Zatím si všichni chválili obě verze
mám radost, že máte všichni radost Snad se mi jich polovina nevrátí jako nevyzvednutá.
@kartaginec, tobě gratuluji ke krásnému jménu, vždycky ve mě evokuje pokušení ti tričko přivézt osobně a poznat tě
@kartaginec: nechcete zveřejnit, co Adminovi tak zvedá náladu?
@kartaginec - zrovna Vy, pane kolego, byste se měl jmenovat minimálně "Docent věd jazykových a matematických"
Já bych to klidně zveřejnil, ale když už tady používáme nicky, tak se toho budu držet. I když vlastně proč? Apoň zatím, ať je tu trochu tajemna. Nicméně sděluji, že osobní návštěva admina by mi byla ctí, ale myslím si, že by z toho admin zas tak moc neměl.
Ale vlastně nevím, proč to tutlat, aostatně jsem to i říkal. A tak jsem si řekl, že k výročí na poradně přistoupím k dropoutu a přiznám se, že se jmenuji Doktor. I když nevím, co je na tom tak úchvatného.
Tak neprozrazujte, ale alespon naznacte. Tyka se to jmena nebo prijmeni? Nebo obojiho? Neobvykleho, srandovniho, archaickeho, zajimava kombinace...?
Mozna tim to tajemno jeste umocnite. Ale samozrejme nenaleham.
Jasně, bylo to jen rýpnutí v dobrém, nikdo Vás k tomu nutit nemůže a nebude, Admin to neprozradí - a ono je to někdy lepší !
Sám jsem už oslovován jako Hop nejen zde, ale i v práci a občas i v rodině, už to desítky let beru jaké nové jméno, nejen pouhou přezdívku. Vysvětloval jsem tuto skutečnost jednomu z našich kolegů, který na základě indicií odhalil mé jméno, a i přesto, že jsem ho žádal aby používal můj nick, tak mne třeba ve vnitřní poště oslovuje jménem. A když mi přál k novému roku a použil zdrobnělinu mého původního jména, kterou nějak nesnáším, raději jsem ani nereagoval.
Milane, ano, je to už déle, co tuto úpravu Admin udělal. Pokud píšeme odkaz jako @nick, při najetí kurzorem na tento nick se zobrazí údaje o uživateli, je to dobrý nápad, stačí si na to zvyknout!
To ano, vím, ale asi jsem se měl zeptat jinak. Když chci oslovit Tebe, klidně napíšu Hope, ale když chci oslovit někoho s dlouhým nickem a špatně vyslovitelným, tak to zkopíruji. Pak mne to upozorní, abych to dělal jinak.
Jak ale okopírovat nick? bez toho okénka?
Díky a krásný víkend.
to je prudící okénko... čím víc lidí ho bude respektovat tím méně já budu muset každý den přepsat příspěvků Každý prohlížeč tam nakopíruje něco jiného, ale většinou jsou to 2 dlouhé řádky místo jednoho slova
stejné jako vyhledávání, kde má být tohle #slovo
Pavle, promiň, ale mluvíš na mne počítačovým slovem. Nerozumím. Bohužel.
Já jen když chci oslovit někoho a nechci složitě opisovat jeho nick, tak mám postupovat jak?
Děkuji
Třeba Hope, to je rychle opsané, ale kolikrát je někdo, že ani nevím jak jeho nick vyslovit, nebo je moc dlouhý...
díky
... tak zkouším: @milancukrar
doplněno 27.01.14 00:03:...aha, Houston, máme problém, ADMINÉÉÉ !
- jak dostat do tvaru @abcdefghijklmnopqrstuvwxyz symbol @ a kopii nicku "abcdefghijklmnopqrstuvwxyz" kopií z odpovědi, když se to nechce opisovat?
hope, ukázal jsem kurzorem na to @miki a ejhle! screen napoví více...
nebudou omyly, nedorozumění?
Napadlo mne zkopírovat nick do textového souboru (nick.txt) a pak ho okopírovat odtamtud /a doplnit štrůdl)- Anebo si ho poslat mailem, kterému nastavím formát puze text. Ale jednak nevím, jestli to půjde, jednak mi to přijde trochu příliš sofistikované, S dovolením ten první způsob zkusím, jestle to zase byde prudit, omlouvám se.
doplněno 27.01.14 09:17:A ten mail (gmail, označit a poučít "odstranit formátování):
@hop
doplněno 27.01.14 09:19:Ani jedno neprudilo, ale to druhé ani nevyvolá tabulku. Tak ještě pro úplnost ručně
(a ještě jednou txt z mailu:
@hop )
doplněno 27.01.14 09:25:Naposledy z mailu:
a bez zavináče
praivo
Dobrý den, zkuste to bez mezery - @milancukrar Zdravím!
doplněno 27.01.14 12:23:admin - ano, já jsem to normálně naklepal na klávesnici a nic nekopíroval.
a hlavně furt nekopírovat... to si jinak nepomůžeme a ani to nebude fungovat Je to blbý u nicku, které se špatně pamatují, ale zrovna tenhle jde snadno, ne?
Pavle, hezký den,
takže doporučuješ jedině opisovat nicky, nebo krátit jak radí Hop, nikoliv kopírovat...páč Ti to přidělává problémy?
admi
doplněno 27.01.14 12:08:hm.. i půlku slova to nadává,, takže jen opisovat..
ideálně psát, je to i nejrychlejsi nebo pri kopirovani ocistit, coz jde např prekopirovat místo URL v prohlížeči a z toho si to vykopírovat zpátky
Tak už mi triko taky asi přišlo. Proč asi? Protože jsem seděl celé dopoledne doma a když jsem v 11:30 odcházel, měl jsem ve schránce oznámení o uložení zásilky na poště. Na něm byl čas pokusu o dodání 12:00! Takže pošťačka mě sháněla půl hodiny potom, co jsem si ze chránky vyzvedl její oznámení ! Chápu, že se jí nechtělo do 4. patra (i když máme výtah), ale cestou ke schránkám a následně od nich musela projít kolem zvonkového tabla s telefonem. To by jí prst upad, kdyby zazvonila a řekla "hele máš tu balík, padej pro něj"? Já kvůli tomu budu muset v pondělí na poštu
.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.