Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

TRIČKA NAŠÍ PORADNY

Od: admin® odpovědí: 63 změna:

Právě jsem dokončil obálkování triček. Myslel jsem, že to bude na jeden papír a ono je to na tři *smich*

Udělal jsem malou revizi uživatelů, triček atd a dovedlo mě to k mírnému navýšení nutných dobrých odpovědí k objednání trička. Odvolávám se na větu "*podmínky se mohou měnit" a měním podmínky po 6 letech i zpětně. Možná se někdo dostane do mínusu, což neznamená, že po něm chci tričko vrátit *smich* Jediný důvod proč se to mění zpětně by bylo složitější dopočítávání rozdílných podmínek v průběhu let.

Změny:
první tričko ze 40 na 55 dobrých odpovědí
druhé a další tričko ze 170 na 200 odpovědí

Věřím, že mě nezatratíte... *hi*

Zatím jsem nenašel jinou poradnu, která by trička rozdávala (prokazatelně více než prvních pár populistických kousků). Abych tuto hezkou tradici i nadále udržel je nutné toto "zdražení".

Na fotce je zítřejší várka - 11 kousků v obálce, 9 bez obálky a 5 jich tam chybí, ty musím doplnit z nové krabice, co jsem ještě neodnesl z práce *palec*

doplněno 21.01.14 20:26:

koukám, že bez té obálky jich je snad 12... ono je to vcelku jedno :-D

TRIČKA NAŠÍ PORADNY

63 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hop®
hodnocení

0x

No, ikonka "Chci tričko" mi zatím nezmizela, ale počkám si na jarní barevnější kolekci... ;)

Pokud tedy neproběhne další zdražování, ta inflace je pěkný swinstvo !" :-D

hodnocení

0x

prosím nálepky *modla*

hop®

Šmarjá, kolik?! *sok* :-D

olaf71*
hodnocení

0x

lidi, já to triko vůbec nenosím. stačí vlézt do nedalekého Bauhausu a lidé se mě ptají i bez trika. už aby dostavěli Hornbach hned vedle, tam mě snad nechají na pokoji :-D

Do Kauflandu v tom červeném taky nesmíte (pokud teda nevíte, jestli jim přišly kedlubny "D ). Proto jsem si tentokrát objednal modré.

martinaa*

Madgon, myslíte to šedé?*smich*, nebo mají chlapi fakt na výběr modrou?

hodnocení

stejný případ jako hliněná barva ;)

martinaa*

Aha*smich*, ale ta šedá je krásná, to můžu potvrdit?

doplněno 22.01.14 14:01:

..potvrdit. Tečka.:)

No já teda nevím, ale když jsem to objednával, byla v nabídce i bleděmodrá.

petrkess*
hodnocení

0x

Na tričko se docela těším, ještě jsem žádné neměl... Vidím, že tam jsou také zelená trička a černá trička, ta jsem v nabídce neviděl. Ta trička jsou unisex?

hodnocení

jj, jsou to unisex. Fotil jsem to mobilem a zelená je krásná hliněná barva, bylo to tričko pro mě, unikát, ale špatná velikost, proto jsem ho dal do nabídky. Černá je standartní jen pro velké velikosti.

A kdo ho dostane? Úplně všichni ;) Zítra se změní status na odeslané.

doplněno 21.01.14 22:04:

... ve skutečnosti není zelené, špatné vyvážení bílé na foťáku.

hop®

Úplně všichni? Ale já neobjednával :-D

hodnocení

aha, tak všichni ne, ty ne... *haha*

hop®

Nojo, já jsem vždycky výjimečnej :-D

... jo a díky za toho smajlíka ": - D" !

hodnocení

0x

Myslím si že je to rozumné navýšení. A takhle zadarmo opravdu těžko někde něco sehnat. Škoda jen, že není uveden seznam komu zrovna přijde. Myslím že by se lidi místo proklínání alespoň těšili.

hop®

nooo, zadarmo, to máte čas, elektriku, internet, opotřebení klávesnice a myši, okoukání monitoru... :-D

... a seznam komu přijde fakt netřeba, něco lze odvodit podle profilu rádce, většina (nedočkavých) nováčků se práskne sama, a ty služebně starší už to nějak moc nezajímá... ;)

Já se napráskám. *smich* Moje je tam jedno z těch červených. - Červené ještě nemám. *slunce*

hop®

Hele, kámo, máš černý, tak klííídek... ;)

doplněno 21.01.14 23:53:

... protekční... :-P

hodnocení

0x

Hmm, to abych si to tričko objednal, než se to zase změní... :D

doplněno 21.01.14 23:34:

nějak mi nejde smajlík...

:-D

doplněno 21.01.14 23:35:

tak na podruhé už se povedl... *uspech*

hodnocení

0x

*sok* Pic kozu do vazu! To je teda rána :( ! Nevím, jestli se s tím dokážu vyrovnat *nevi* . Na druhou stranu - rok je dlouhá doba a když se budu snažit... *frajer*

hodnocení

0x

Krásná červená, bohužel nemůžu, až za rok...

hodnocení

Milane, Milane... dostanete za ouško! Zrovna jsem byl na poště a jedno červené L letí k vám, zítra můžete jít na poštu. *cteni*

Červené byly 2 - jedna světlejší (tmavá nebyla k mání) a standartní tmavá červená. Zatím si všichni chválili obě verze :)

Pavle, zdravím, já v tom mám nepořádek, páč nevím kdy jsem dostal co. Já se raduji tak dlouho, až zapomenu od kdy.

Jsme rád, schovám si tričko na konec prázdin a až pojedu s kolegy z této poradny na setkání do Holic, tak vytáhnu fungl nové triko..

hodnocení

0x

Tak tričko dnes v pořádku dorazilo. Děkuji!

hodnocení

0x

Navýšení - nenavýšení, před hodinou zazvonila pošťačka a udělala mi radost. Díky!

hodnocení

mám radost, že máte všichni radost :) Snad se mi jich polovina nevrátí jako nevyzvednutá.

@kartaginec, tobě gratuluji ke krásnému jménu, vždycky ve mě evokuje pokušení ti tričko přivézt osobně a poznat tě :-D

hop®

@kartaginec: nechcete zveřejnit, co Adminovi tak zvedá náladu? ;)

doplněno 29.01.14 19:07:

@kartaginec - zrovna Vy, pane kolego, byste se měl jmenovat minimálně "Docent věd jazykových a matematických" *palec*

Já bych to klidně zveřejnil, ale když už tady používáme nicky, tak se toho budu držet. I když vlastně proč? Apoň zatím, ať je tu trochu tajemna. Nicméně sděluji, že osobní návštěva admina by mi byla ctí, ale myslím si, že by z toho admin zas tak moc neměl.

doplněno 29.01.14 18:59:

Ale vlastně nevím, proč to tutlat, aostatně jsem to i říkal. A tak jsem si řekl, že k výročí na poradně přistoupím k dropoutu a přiznám se, že se jmenuji Doktor. I když nevím, co je na tom tak úchvatného.

Tak neprozrazujte, ale alespon naznacte. Tyka se to jmena nebo prijmeni? Nebo obojiho? Neobvykleho, srandovniho, archaickeho, zajimava kombinace...?

Mozna tim to tajemno jeste umocnite. Ale samozrejme nenaleham.

Ja vim, ale nepovim! :)
hop®

Jasně, bylo to jen rýpnutí v dobrém, nikdo Vás k tomu nutit nemůže a nebude, Admin to neprozradí - a ono je to někdy lepší ! :)

Sám jsem už oslovován jako Hop nejen zde, ale i v práci a občas i v rodině, už to desítky let beru jaké nové jméno, nejen pouhou přezdívku. Vysvětloval jsem tuto skutečnost jednomu z našich kolegů, který na základě indicií odhalil mé jméno, a i přesto, že jsem ho žádal aby používal můj nick, tak mne třeba ve vnitřní poště oslovuje jménem. A když mi přál k novému roku a použil zdrobnělinu mého původního jména, kterou nějak nesnáším, raději jsem ani nereagoval.

@hop

Ahoj Hope, taky se Ti zobrazuje při okopírování nicku toto?

proč to je?

TRIČKA NAŠÍ PORADNY #2
hop®

Milane, ano, je to už déle, co tuto úpravu Admin udělal. Pokud píšeme odkaz jako @nick, při najetí kurzorem na tento nick se zobrazí údaje o uživateli, je to dobrý nápad, stačí si na to zvyknout! ;)

To ano, vím, ale asi jsem se měl zeptat jinak. Když chci oslovit Tebe, klidně napíšu Hope, ale když chci oslovit někoho s dlouhým nickem a špatně vyslovitelným, tak to zkopíruji. Pak mne to upozorní, abych to dělal jinak.

Jak ale okopírovat nick? bez toho okénka?

Díky a krásný víkend.

hodnocení

to je prudící okénko... čím víc lidí ho bude respektovat tím méně já budu muset každý den přepsat příspěvků *smich* Každý prohlížeč tam nakopíruje něco jiného, ale většinou jsou to 2 dlouhé řádky místo jednoho slova *sok*

doplněno 25.01.14 14:49:

stejné jako vyhledávání, kde má být tohle #slovo

Pavle, promiň, ale mluvíš na mne počítačovým slovem. Nerozumím. Bohužel.

Já jen když chci oslovit někoho a nechci složitě opisovat jeho nick, tak mám postupovat jak?

Děkuji

Třeba Hope, to je rychle opsané, ale kolikrát je někdo, že ani nevím jak jeho nick vyslovit, nebo je moc dlouhý...

díky

hop®
Milane, coz napsat zavinac a za nej zkopirovat nick bez toho R v krouzku? ;)
Nezkousel jsem to, jsem ted na mobilu, ale melo by to fachat...
doplněno 26.01.14 21:58: ... Ten nick se tim i zvyrazni, takze je vetsi sance, ze padne adresatovi do oka...
hop®
Milane, coz napsat zavinac a za nej zkopirovat nick bez toho R v krouzku? ;)
Nezkousel jsem to, jsem ted na mobilu, ale melo by to fachat...

@hop

takto?

doplněno 26.01.14 22:09:

nepomůže, byl jsem opět varován..

hop®
To vypada, ze je tam mezera, bud se ozve Admin nebo na to juknu az budu na compu.
doplněno 26.01.14 22:16: ...jinaj ja nicky zkracuji, misto Mikihans pisu @miki, misto Suzymon jen @suzy a tak, adresat to pochopi...
doplněno 27.01.14 00:00:

... tak zkouším: @milancukrar

doplněno 27.01.14 00:03:

...aha, Houston, máme problém, ADMINÉÉÉ !

- jak dostat do tvaru @abcdefghijklmnopqrstuvwxyz symbol @ a kopii nicku "abcdefghijklmnopqrstuvwxyz" kopií z odpovědi, když se to nechce opisovat? ;)

hope, ukázal jsem kurzorem na to @miki a ejhle! screen napoví více...

nebudou omyly, nedorozumění?

Napadlo mne zkopírovat nick do textového souboru (nick.txt) a pak ho okopírovat odtamtud /a doplnit štrůdl)- Anebo si ho poslat mailem, kterému nastavím formát puze text. Ale jednak nevím, jestli to půjde, jednak mi to přijde trochu příliš sofistikované, S dovolením ten první způsob zkusím, jestle to zase byde prudit, omlouvám se.

@milancukrar

doplněno 27.01.14 09:17:

A ten mail (gmail, označit a poučít "odstranit formátování):

@hop

doplněno 27.01.14 09:19:

Ani jedno neprudilo, ale to druhé ani nevyvolá tabulku. Tak ještě pro úplnost ručně

@kartaginec

(a ještě jednou txt z mailu:

@hop )

doplněno 27.01.14 09:25:

Naposledy z mailu:

@praivo

a bez zavináče

praivo

ben®

Dobrý den, zkuste to bez mezery - @milancukrar Zdravím!

doplněno 27.01.14 12:23:

admin - ano, já jsem to normálně naklepal na klávesnici a nic nekopíroval.

hodnocení

a hlavně furt nekopírovat... to si jinak nepomůžeme a ani to nebude fungovat :) Je to blbý u nicku, které se špatně pamatují, ale zrovna tenhle jde snadno, ne?

Pavle, hezký den,

takže doporučuješ jedině opisovat nicky, nebo krátit jak radí Hop, nikoliv kopírovat...páč Ti to přidělává problémy?

admi

doplněno 27.01.14 12:08:

hm.. i půlku slova to nadává,, takže jen opisovat..

hodnocení

ideálně psát, je to i nejrychlejsi nebo pri kopirovani ocistit, coz jde např prekopirovat místo URL v prohlížeči a z toho si to vykopírovat zpátky :)

admin®

takto?

doplněno 27.01.14 18:56:

Hurá je to vyřešeno, již vím jak na to...

Děkuji

ohneta*
hodnocení

0x

Všemocný admine, vřele děkuji za tričko. Jé úžasné :)

hodnocení

a to jsi tak nechtěl červené... uznej, že je fakt dobrá *palec* :)

ohneta*

Ano je, ty fotky strašně matou :)

miklous*
hodnocení

0x
Přišlo... HURÁ... To je KRÁSA... ;)
uf uf mě se ulevilo (co kdyby někdo přepadl pošťačku!)

xixi*
hodnocení

0x

Mockrát děkujeme za tričko, před chvilkou ho pošťačka donesla.

Manželce moc sluší *palec*

hodnocení

0x

... dopoledne je pryč, a triko furt nikde! :(

Tak si vem pro dnesek kosili.

hodnocení

kdo nedostane ani v pátek, dostane v pondělí trackovací číslo ;)

hodnocení

0x

Nekecal, právě přišla nová poštačka...

to bude v Holicích na setkání paráda..

To bude už ho mam od minulý várky taky :) bude sranda :)

hodnocení

0x
Také moc moc děkuji za tričko, dorazilo dnes v pořádku. A je super.

hodnocení

0x

Tak už mi triko taky asi přišlo. Proč asi? Protože jsem seděl celé dopoledne doma a když jsem v 11:30 odcházel, měl jsem ve schránce oznámení o uložení zásilky na poště. Na něm byl čas pokusu o dodání 12:00! Takže pošťačka mě sháněla půl hodiny potom, co jsem si ze chránky vyzvedl její oznámení *sok* ! Chápu, že se jí nechtělo do 4. patra (i když máme výtah), ale cestou ke schránkám a následně od nich musela projít kolem zvonkového tabla s telefonem. To by jí prst upad, kdyby zazvonila a řekla "hele máš tu balík, padej pro něj"? Já kvůli tomu budu muset v pondělí na poštu *bum* .

praivo*
hodnocení

0x

Taky už mám tričko, dík :)

hodnocení

0x

Zdá se mi to na fotce nebo je ten obrázek a písmo větší jak na tričkách před lety? děkuji

hodnocení

je to stejné... musel bych jinak platit novou šablonu a to je zbytečné. Za celou dobu se to nezměnilo ;)

doplněno 25.01.14 14:43:

aha, už vím. Na fotce jsou trička složena na 1/3 (do obálky), proto je to opticky větší!

hodnocení

0x

Tak už ho mám. A je bleděmodrý *palec*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]