Nejste přihlášen/a.
otaznik - uvědomte si (mimo rizika zanesení jiné infekce do okousané kůžičky na prstech), jak strmě stoupá v poslední době výskyt "nemoci špinavých rukou", t.j. žloutenky/hepatitidy typu A. Neriskujte nebo dobrou chuť .
Mám. Kupte si takovou tu lihovou základní desinfekci na ruce (za pandemie toho byly mraky) - ne ten voňavý gel, ale tu obyčejnou lihovou tekutou desinfekci. Namočte si do toho konečky prstů a nechte oschnout. To je tak nechutně hořká chuť, že to okusování už nedáte . (Odzkoušeno vlastní praxí, když jsem si tím desinfikoval ruce před tím, než jsem si koupil v McDrive hranolky - olízl jsem si prsty od soli a ... to byl tedy zážitek.) Jinak se to dá smýt pak mýdlem a vodou (dokud nesmyjete, "účinek" trvá
).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.