Nejste přihlášen/a.
Milý admine, přeji si odstranit několik kopií mé doplněné odpovědi. Jedná se o rubriku Společnost, dotaz Proč se mi stále vrací bolest v krku z 25.5. Jakmile jsem doplnila chybějící čárku a klikla, jakože oprava provedena, tak mi nová verze naskočila celá. Děkuji za pochopení. Už se mi to stalo nejednou a prý proto, že jsem byla moc rychlá. Zpomalím .Děkuji.
liska5 - netvrdím, že se to nemůže stát každému, ale když je to pravidlo stále u stejné osoby, tak to není náhoda a měla by se nad sebou zamyslet. Asi před rokem jste si chtěla pořídit nový PC a potom už se Vám to prý stávat nebude. A mimochodem, jste asi také jedna z mála, která se tady neumí zaregistrovat (i když by ráda chtěla, jak jste již v minulosti deklarovala), protože to prý nejde.
Bene, nevím proč, ničím jsem se zde neprovinila /alespoň o tom nevím/, ale též mi nejde registrace.
"Litujeme, z této adresy není registrace povolena."
ben: tady je někdo pozadu ve vývoji - K připojení na net nepotřebuji mobil a už vůbec ne PC.Stačí chytrá telka,bezdrátová klávesnice a myš.Mobil možná venku na procházce.K čemu doma velkej PC + monitor nebo noťas nebo malinkej displey mobilu.Chytrá telka stačí a nemusím ,,živit,, další elektrospotřebiče.
Píšu snad něco o nějaké práci nebo upravování fotek? Píšu o připojení na net.Kancelářskou práci ani úpravu fotek neumí taky kdejaký mobil.I na sebelepším PC to někdy může být problém.Klasické prohlížení webů,pokec na blbounovi féčku ...TV zvládne.Vyplnit formuláře pro úřady a odeslat se na ní dají.Takže vlastně ano - nějakou práci zvládne taky.
Ne, o úpravě fotek nepíšete, napsal jste jako arogantní pitomec spoustu zbytečných slov, bez urážky, ale o úpravě fotek opravdu ani slovo, v tomhle máte pravdu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.