Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odstranit opakované kopie mé odpovědi

Od: liska5 odpovědí: 11 změna:

Milý admine, přeji si odstranit několik kopií mé doplněné odpovědi. Jedná se o rubriku Společnost, dotaz Proč se mi stále vrací bolest v krku z 25.5. Jakmile jsem doplnila chybějící čárku a klikla, jakože oprava provedena, tak mi nová verze naskočila celá. Děkuji za pochopení. Už se mi to stalo nejednou a prý proto, že jsem byla moc rychlá. Zpomalím :).Děkuji.

zámek
administrátor uzavřel tuto otázku

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Oprava a doplnění jsou dvě různé věci. :)
liska5
hodnocení

Já jsem opravovala doplnění.:-D

Za vymazání nežádoucího děkuji!*palec*

ben®

liska5 - netvrdím, že se to nemůže stát každému, ale když je to pravidlo stále u stejné osoby, tak to není náhoda a měla by se nad sebou zamyslet. Asi před rokem jste si chtěla pořídit nový PC a potom už se Vám to prý stávat nebude. A mimochodem, jste asi také jedna z mála, která se tady neumí zaregistrovat (i když by ráda chtěla, jak jste již v minulosti deklarovala), protože to prý nejde.

nov

Bene, nevím proč, ničím jsem se zde neprovinila /alespoň o tom nevím/, ale též mi nejde registrace.*zmateny*

"Litujeme, z této adresy není registrace povolena."

ben®

nov - jak nejde? Nejde to v PC a ani v mobilu? Píše to nějakou chybovou hlášku? Třeba to je něco, co by mohl @admin opravit. Aha, už to vidím ve Vašem dopsání - tak to je na vyjádření pro @admin.

nov

Kliknu na Registrace a viz v uvozovkách. Používám pouze notebook.

ben: tady je někdo pozadu ve vývoji - K připojení na net nepotřebuji mobil a už vůbec ne PC.Stačí chytrá telka,bezdrátová klávesnice a myš.Mobil možná venku na procházce.K čemu doma velkej PC + monitor nebo noťas nebo malinkej displey mobilu.Chytrá telka stačí a nemusím ,,živit,, další elektrospotřebiče.

ben®
oleksiy - odhaleno. Ano, ten opožděný vývoj to bude ono, proč nefungují registrace .
0rion

oleksiy: A umí ta vaše chytrá telka dělat kancelářskou práci, nebo třeba upravovat fotky?

Píšu snad něco o nějaké práci nebo upravování fotek? Píšu o připojení na net.Kancelářskou práci ani úpravu fotek neumí taky kdejaký mobil.I na sebelepším PC to někdy může být problém.Klasické prohlížení webů,pokec na blbounovi féčku ...TV zvládne.Vyplnit formuláře pro úřady a odeslat se na ní dají.Takže vlastně ano - nějakou práci zvládne taky.

0rion

Ne, o úpravě fotek nepíšete, napsal jste jako arogantní pitomec spoustu zbytečných slov, bez urážky, ale o úpravě fotek opravdu ani slovo, v tomhle máte pravdu.

výtka
Upozornění od sys milancukrar 27. 05. 2025 11:56:25
! Pravidlo Z2: je zakázáno psát vulgárně, napadat, urážet uživatele, používat urážlivý nick.

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]