Nejste přihlášen/a.
Zdravím! Přijel za mnou pražský vnuk a v jednu chvíli jsem si chtěla otevřít nepříliš starý dotaz Babajagy ohledně návštěvy technických památek a zajímavostí v Praze. Pomocí zadávání slov do "hledat" se mi to nepovedlo. Zkoušela jsem to, co jsem si z dotazu a některých odpovědí pamatovala: navštívit v Praze, technické muzeum, Fantova kavárna... Neúspěšně. Na hledání v dotazech den za dnem jsem neměla čas ani náladu.
Ani v minulosti se mi nikdy nepodařilo pomocí "hledat" něco najít. A to jsem jednou zadávala přesná slova, která jsem já sama v odpovědi uvedla. Jagy se na její dotaz zeptám soukromě, ale stejně by mě způsob vyhledávání zajímal.
Ano, to vyhledávání zde ,,jeví se poněkud nešťastným ´´ s tím plně souhlasím. Nicméně Vy pravděpodobně hledáte toto vlákno poradte.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.