Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se zde hledá?

Od: bimbam® odpovědí: 10 změna:

Zdravím! Přijel za mnou pražský vnuk a v jednu chvíli jsem si chtěla otevřít nepříliš starý dotaz Babajagy ohledně návštěvy technických památek a zajímavostí v Praze. Pomocí zadávání slov do "hledat" se mi to nepovedlo. Zkoušela jsem to, co jsem si z dotazu a některých odpovědí pamatovala: navštívit v Praze, technické muzeum, Fantova kavárna... Neúspěšně. Na hledání v dotazech den za dnem jsem neměla čas ani náladu.

Ani v minulosti se mi nikdy nepodařilo pomocí "hledat" něco najít. A to jsem jednou zadávala přesná slova, která jsem já sama v odpovědi uvedla. Jagy se na její dotaz zeptám soukromě, ale stejně by mě způsob vyhledávání zajímal.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

km
hodnocení

5x

hledání na tomto webu je naprosto nepoužitelné... odkazování některých rádců zde, že se to tu přeci už řešilo a že si to má tazatel kdyžtak vyhledat jsou úsměvné :)

kmet
hodnocení

4x

Použít vyhledávání Google (search.google.com) a vložit: site:poradte.cz, bez mezery, pak mezeru a hledané slovo. Následně kliknout na nástroje a upravit filtr časoveho omezení na období, kdy se příspěvek vyskytoval.

hodnocení

3x

Ano, to vyhledávání zde ,,jeví se poněkud nešťastným ´´ s tím plně souhlasím. Nicméně Vy pravděpodobně hledáte toto vlákno poradte.cz/...

hodnocení

Ano, to je ono. A mám to dříve, než jsem vůbec stačila Jagušce napsat. A jak jste to našel Vy?

Přes vyhledávání skutečně ne. Ale vzpoměl jsem si na to, protože jednak jsem v tom vlákně i já přispíval - a hlavně mě překvapilo, že paní rádkyně má také zájem o techniku, které mě rovněž velmi interesuje

nov
hodnocení

2x

Vím, že babajaga se zmiňovala o Vyšehradu, tak jsem zadala "babajaga Vyšehrad"a objevil se mi její dotaz.

poradte.cz/...

Hm, pozdě.. ;)

hodnocení

Také děkuji. I já jsem k minimálně u jednomu zadání přidala "babajaga", ale nic. Nebo možná ano, ale většinou se začaly objevovat odkazy na dotazy z roku 2011.

hodnocení

2x
Bohužel, nefunguje. Já staré otázky hledám přes google zadáním "poradte.cz" a k tomu slova z otázky, kterou si pamatuji. Taky to není nic moc, ale lepší, než nic.
Je to trošku škoda, protože se zde správci snaží o "čistotu", aby se zde nikdo moc nevykecával, nevtipkoval a nerozváděl mimo téma z údajného důvodu, aby to sloužilo jako studnice odpovědí, ale k čemu je taková studnice, když se v ní nedá hledat a mnohé otázky zaznívají znova a znova. Jistě, často kvůli lenosti tazatele, ale fakt je, že i když si pamatuji co a kdy tu cca zaznělo, tak je velký problém to najít. Z podobného důvodu je téměř k ničemu důsledné umisťování otázek do kategorií, když se v nich nedá hledat.
Na druhou stranu, touto dobou už by zde asi byla zodpovězena většina otázek a už by skoro nebylo potřeba radit. :)

tm
hodnocení

0x
Je to jak píšete... častá odpověď je, že už se to řešilo, ale... něco najít... na druhou stranu, pokud bychom se neptali znova, poradna už by dávno asi zanikla))

hodnocení

0x
Bývalo tu naše vyhledávání, ale bohužel bralo moc výkonu a brzdilo to všechny ostatní. Google to uměl mnohem lépe.
Pořád to umí lépe, ale je potřeba se dobře ptát a samozřejmě, že nemá všechny stránky ve své databázi. Takže něco, co podle něj si to nezaslouží, vůbec nenajde.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]