Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tabulka použití osobních údajů na poraďte

Od: kmet odpovědí: 7 změna:

Taky Vám vyskakuje zase: Poradna Poradte.cz Vás žádá o souhlas s používáním vašich osobních údajů..., nyní ale jen občas, kdysi to vyskakovalo vždy, jen ne u "choulostivých" otázek, nyní se zdá, že to vyskakuje naopak jen výjimečně.

Tabulka použití osobních údajů na poraďte

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

6x

Dobrý den, zaregistrovaným a přihlášeným se žádná tabulka nezobrazuje. Už se konečně zaregistrujte, budete mít od tabulky klid a přestanete ji řešit. Zdravím!

hodnocení

1x

Mně nic takového nevyskakuje. Asi proto, že jsem tady už řadu let registrovaný.

mll
hodnocení

1x

Občas se to stávalo, ale už dlouho ne. Blbý je, že se musí (samozřejmě zcela ve shodě s nařízeními GDPR) odnesouhlasit asitak stovka položek a kdo to má dělat.

Já si v té souvislosti vzpomínám na pohádku Rozsudky soudce Ooky - oprávněným zájmem zloděje je krást, ale musí nosit na krku velkou ceduli Úředně schválený kapsář. Tady ta cedule s oprávněným zájmem je malá a ukrytá.

hodnocení

0x

Déle než půl roku jsem tady fungoval jako nepřihlášený / neregistrovaný a zas tak hrozné s vyskakovacími to nebylo. Zato včera jsem chvíli byl na půjčeném NTB nepřihlášený a skrz reklamu nebylo pomalu vidět obsah.

hodnocení

0x

tyto otravné věci vyskakují když máte nějaké čističe webů, odmítáte cookies nebo si pročistíte počítač např. ccleanerem - odstraní se nastavení preferencí na konkrétním webu a musíte si je nastavit znovu...

Na mobilu údajně existuje možnost toto automaticky zrušit u všech webů - ale nejsem si jist, jestli to funguje...

smode2
hodnocení

0x
Možná kdysi před pár lety, jednou:)

hodnocení

0x

V listopadu ani počátkem prosince 2012 tento problém neexistoval *frajer*, nebyl problém, reklama veškerá žádná...a 9.12.2012 přihlášen...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]