Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dají se zde na Poradte.cz mazat vlastní otázky?

Od: milanp® odpovědí: 11 změna:

Pokud jsem tu roky a chci se znovu podívat na otázku, kterou jsem kdysi položil, je náročné se prokousávat těmi stovkami otázek. Jde mi o to ponechat ty důležité, ostaní smazat.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

11x

Vaše staré otázky najdete (pokud jste přihlášený) zde: Moje poraďte (třetí textová nabídka v horní liště) - podsekce Moje otázky - Které jsem založil

Staré otázky se nemažou, protože kromě tazatele mohou pomoci i někomu dalšímu.

hodnocení

9x

Otázky se nemažou, jen když porušují pravidla.

Vyjímky uděluje pouze admin,

ben®
hodnocení

7x
Dobrý den, pokud vím, tak to není možné. Ovšem, můžete si některé důležité otázky (asi 20) označit "hvězdičkou" (v otázce vpravo nahoře) a najdete je snadno v Moje Poraďte v Oblíbených otázkách. Zdravím!

hodnocení

5x
Já bych uvítal delší čas na opravu odpovědi. Často ještě něco docmrndávám :)
Včetně třeba nemožnost vyzkoušet, jak se zobrazí příloha. Tady se mi líbí tlačítko "náhled" na některých serverech, kde si mohu před odesláním zkontrolovat, jak bude vypadat výsledek. Podobně je nešikovná nemožnost opravit nadpis.

tomkk, "nešikovná nemožnost opravit nadpis"***asi ano, páč skoro denně opravuji nadpis.

hodnocení

3x
Si představte, že by zde všichni smazali všechny své otázky. ;) To jistě není žádoucí, protože někdo s podobnou otázkou si ji může najít a nemusí ji pokládat znovu.

vernon
hodnocení

2x
Já bych taky ocenil, aby šly příspěvky trvale editovat. Včetně nadpisu. A nebo smazat. Zakladatel třeba i celé vlákno.

mnd®
hodnocení

0x

Když už jsme u těch úprav,tak na monitoru mám fotku při vložení sem O.K. a potom tady je otočená že si můžu hlavu vyvrátit a kolikrát ani nevím kde je pípina a kde pšokouš :-D S tím vkládáním fotek by se tedy možná něco mělo dělal.

Mazat staré otázky je hloupost - bylo vysvětleno.Dobré na netu a poradně je to,že se dají dohledat i ty od těch prý anonymních .

stačí nahlásit a fotka bude otočena. Pokud to zjistím hned je otáčím.

Ale Vámi uvedené fotky mažu. :)

mnd®

Jsem ty fotky myslel jako vtip *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]