Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Penny - skládačka

Od: yarda® odpovědí: 4 změna:

V letáku je uvedeno, že ode dneška by měla být v prodeji tahle skládačka. Ptal jsem se u nás, prý to buď je v regálu (díval jsem se několikrát) nebo toho přišlo málo a už je to vyprodáno nebo to vůbec nepřišlo (ptal jsem se v prodejně co není v seznamu kam to přijít nemá - viz hvězdička).

Chtěl jsem to pro vnoučata. Chci se zeptat, jestli jste to někdo v penáči viděl a má cenu to ještě shánet.

Penny - skládačka

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

sss
hodnocení

0x

Skus se zeptat na prodejně vedoucí a nebo prodavačky, jestli by nerpovolali prodejny, jestli je někde mají. Dříve jsem tak koupil medvěda. Převezli ho na prodejnu z jiný prodejny, kde jsem ho pak koupil. Záleží na prodavačkách samozřejmě.

hodnocení

Odvolávám co jsem odvolal a slibuji co jsem slíbil. V té prodejně jsem byl ještě jednou a v regálu už to měli. Asi to dopoledne nestačili vybalit.

:)

hodnocení

0x
Já ten parník potkal v Rosicích u Brna až dnes.
yarda1
hodnocení

Z Rosic máme nábytek do obýváku, ještě pořád nám slouží (skoro 40 let). Ještě pořád ta firma Dřevoděl existuje?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]