Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bude na Poradte.cz tmavý skin?

Od: nomohakon® odpovědí: 10 změna:

Otázka v předmětu; současný styl/skin mi na notebooku pálí oči.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

11x

Myslis jako kdyz uplne dole na strance kliknes na "tmavy motiv"?

hodnocení

7x

Jsi tady jedenáct let, tak už bys na to mohl přijít :-D

Bude na Poradte.cz tmavý skin?

hodnocení

0x

Zdravím,

přidám se trochu k otázce tazatele.. Bude automatický skin? od soumraku do svítání atd.?

Proč by měl být *sok*? To už je lidstvo tak zlenivělé, že za něj všecko musí řešit automat? Když by to navíc využilo tak 0,1 % tazatelů? Jde o pouhý jeden klik navíc.

díky za vysvětlující odpověď.. Ale myslím že vámi provedená studie že by toto využilo jen tak mizivé procento není určitě správná..

Pro vás to je jen klik navíc, třeba jste zvyklý klikat a klikat a určitě baví vás to, já ale bohužel ne, jsem minimalista. Čím méně, tím lepší.

A kdybych si měl např. představit, že v telefonu a na počítači nebudu mít automatický režim v téměř všech podporovaných aplikacích, bych se z toho asi doslova uklikal... Asi tak.

Myslím že je to dnes normální standard, proto jsem připojil můj dotaz.

hodnocení

Jo, jsem slepej. Vůbec jsem to neviděl.

hodnocení

0x
Pro tazatele - tmavé zobrazení (kdekoliv) umí na kliknutí i mobilní opera.
doplněno 22.11.24 08:11: Ale když už jsme v klubu slepejšů - mě vadí, že na hlavní straně není zvětšené písmo, ač to mám v opeře nastavené. V samotné otázce již zvětšení funguje.

tm
hodnocení

0x

Pokud se mohu přidat... nechápu, podle jakého klíče se zde zveřejňují příspěvky - jednou třeba z mobilu se příspěvek zobrazí hned, jindy se čeká na schválení moderátorem - to někdy funguje, ale dost často se příspěvek nezobrazí nikdy... Ano, jedná se dle mého názoru o normální příspěvky, nikoliv vulgarity apod.

výtka
Upozornění od administrátora 22. 11. 2024 21:41:55
Jsou uživatelé, kteří používají více identit, často ostatní uráží a pak se tu diví, že jsou moderovaní. Sebereflexe nula.

km
hodnocení

0x

já blbec to vyzkoušel a teď se nelze vrátit zpět na světlý, protože v potičce je stále jen tlačítko "tmavý motiv" a "světlý motiv" nikde

výtka
Upozornění od administrátora 23. 11. 2024 06:36:00
Zkuste kdekoli mimo otázku, např hlavní strana, rubrika apd.
halamus

Nějaká chyba tam je, nezkoumal jsem. Na ůvodní stránce přepnutí na světlý motiv funguje,

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]