Nejste přihlášen/a.
Otázka v předmětu; současný styl/skin mi na notebooku pálí oči.
Proč by měl být ? To už je lidstvo tak zlenivělé, že za něj všecko musí řešit automat? Když by to navíc využilo tak 0,1 % tazatelů? Jde o pouhý jeden klik navíc.
díky za vysvětlující odpověď.. Ale myslím že vámi provedená studie že by toto využilo jen tak mizivé procento není určitě správná..
Pro vás to je jen klik navíc, třeba jste zvyklý klikat a klikat a určitě baví vás to, já ale bohužel ne, jsem minimalista. Čím méně, tím lepší.
A kdybych si měl např. představit, že v telefonu a na počítači nebudu mít automatický režim v téměř všech podporovaných aplikacích, bych se z toho asi doslova uklikal... Asi tak.
Myslím že je to dnes normální standard, proto jsem připojil můj dotaz.
Pokud se mohu přidat... nechápu, podle jakého klíče se zde zveřejňují příspěvky - jednou třeba z mobilu se příspěvek zobrazí hned, jindy se čeká na schválení moderátorem - to někdy funguje, ale dost často se příspěvek nezobrazí nikdy... Ano, jedná se dle mého názoru o normální příspěvky, nikoliv vulgarity apod.
já blbec to vyzkoušel a teď se nelze vrátit zpět na světlý, protože v potičce je stále jen tlačítko "tmavý motiv" a "světlý motiv" nikde
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.