Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Poděkování rádci rumíček

Od: suzymon® odpovědí: 2 změna:

Nevím, jestli si to někdo z Vás přečte, ale nevadí. Mám prostě potřebu veřejně poděkovat rádci "rumíček", jehož rada a hlavně pomoc, mi byla mimořádně a dlouhodobě prospěšná. Nijak dlouze neradil "mimo mísu", okamžitě pochopil o co jde a pak jednal. Stálo ho to soukromý čas a hlavně měl opravdovou vůli účelně pomoci. Proto mu tímto ještě jednou děkuji. To, co pro mne udělal mi bude sloužit i v budoucnosti. A tak mu tímto vzdávám hold a jako rádce si ho už budu navždy vážit. Suzy.

jednalo se o otázku "Eurový účet, problém".

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ohneta*
hodnocení

0x

No Suzy, a jak to dopadlo? Byla byrokracie poražena?

hodnocení

Ahoj Ohneto! Byrokracie poražena byla, protože tady snad ani něšlo o tu byrokracii, ale o nevstřícnost a neznalost. Měla jsem připravenou odpověď na případnou otázku, která by zazněla, ale nezazněla. Kdyby se mne někdo zeptal kde jsem ten dokument vzala, řekla bych, že jsem si dojela do Nymburka na oddělení, které se zabývá důchodci z Evropské Unie. Ale nebylo to třeba. Navíc jsem si došla do jiné banky a předložila jsem jim svůj dokument upravený rumíčkem a koukali na mne s překvapením. Že jako nevidí důvod k tomu, aby dokument nepotvrdili, kdybych měla u nich založené eurové konto. Holt to tam je mimo jiné evropské jazyky také česky. Takže fakt to rumíček vyřešil. Ale asi to nebylo jednoduché a musí se to umět. Dal si s tím práci.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]