Nejste přihlášen/a.
Mám na mysli takové dotazy, které nijak neporušují pravidla, jsou slušné a pokládají jasnou otázku. Přesto, že zde je také volná diskuze, pokud se dotaz zvrhne v tlachání mimo téma, nebo má ten potenciál, má "choulostivé", nebo "lechtivé" téma, zdá se ale, že se v uvedeném případě přistoupilo radši ke smazání. Děkuji.
Taky mě zarazil dvojí metr, oba dotazy jsou na hraně. Ale vždycky záleží na posuzovateli. A možná též podnětech. Véřím tomu, že pokud by druhý dotaz někdo zavčasu nahlásil, zmizel by i ten.
Záleží přece na tom zda prominent otázku zrovna nahlašuje, nebo na ni seriózně odpovídá Nicméně Bene, dobrá práce. Většinou si z těchto dotazů každý dělá jen dobrý den...a tazateli to pak rozhodně nepomůže.
No to jistěa právě proto - já být admin, tak v 99% případů kdykoliv mi někdo nahlásí prakticky cokoliv, okamžitě to smáznu. Neboť:
1. Nechce se mi rozhodovat o tom kdo má pravdu (zvlášť když to nahlásí někdo s vysokým kreditem - proč bych ho rozporoval?). Navíc pravda je vždycky tak trošku na obou stranách.
2. To bych také nemusel dělat nic jiného.
Pochopitelné.
Všade se maže, ať už skrytě nebo veřejně, tomu se nevyhneš.
Většinou mazaný nemá dost síly a energie se bránit A většinou mazal je rád, že tomu tak je protože přiznat, že jsi smaže co chce, tak takhle otevřeně přiznat by mu asi snížilo popularitu
Nezbývá, než vážně míněný dotaz si hlídat a když ho někdo smaže, no tak ho napsat znova pře formulovaný tak, aby provozovat celý pomáhal vydělávat peníze, to je nejefektivnější.
Na Globálních sítích to mažou automaty na základě tak složitých algo, Že je stejně nikdo už nechápe
Aspoň si to po sobě přečti, než to odklikneš
"že JSI smaže co chce"
"pře formulovaný tak, aby provozovat celý pomáhal..."
" tak složitých algo, Že je stejně nikdo už nechápe"
"provozovateli"
Promiň, jelikož u toho jím, tak rozpoznávání hlasu nebylo dokonalé, ale dá se dekódovat, jen to chce trošku více duševní práce.
Lidský mozek si domyslí, má-li dostatečnou slovní zásobu, a promiň, ťukat na displeji písmenka, no tak to fakt nedávám
Děkuji všem za reakce. Originální dotaz není můj a samozřejmě z něj cítím motivaci tazatele spíš iniciovat zajímavou diskuzi, nebo někoho vyprovokovat k hanlivým komentářům. Proč se ptám na smazání je, že jsem se jednak těšil na reakce a zároveň nenachazím oficialni důvod to smazat. Kolik takových dotazů je mazaných? To nevím, web scraping nedělám a nikde se to neprojeví, při zadání adresy dotazu se ukáže zavádějící text viz obrázek. Mnohdy se tu reaguje na trolí příspěvky, z kterých to přímo čiší. Docela se divím, že se třeba nesmazal ten ped0filní.
Zdravím.
Každý má svou hranici normálna někde jinde.
Někdo se opravdu ptá, někdo jen provokuje třeba z nudy.
Osobně na otázku která je pro mne "za hranou" nereaguji.
Je to jako u malých dětí, naučí se sprosté slovo a použijí ho v nějaké společnosti kam se nehodí.
Pokud na toto slovo nějak výrazně zareagujete tak si ho dítě hned zapamatuje.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.