Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přihlásit a pokračovat

Od: vibe2® odpovědí: 7 změna:

Proč je možné po přihlašování možné pokračovat pouze na hlavní stránce?

Co když se chci vrátit k dotazu na stránce, ze které jsem se přihlašoval, ale to nejde, proč?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kdosi
hodnocení

5x

Já na to běžně používám myšítko "Zpět" (čímž se rychle dostanu na tu stránku, kde jsem byl nepřihlášený) a pak reload té stránky (a už to ví, že jsem přihlášený), nebo dám rovnou "Odpovědět" a to načte stránku s formulářem, kde už přihlášený jsem.

hodnocení

Jo, jo - všechno jde - jenom je to manipulace navíc. Rovnák na ohýbák.

hodnocení

2x

Dříve to tak bylo, nyní je to trochu rozvrtané novou úpravou o které jsem si nebyl jistý, že je na stálo. Proto je to nedotažené. V nové verzi už to zase funguje, budete muset cca týden vydržet než se sem dostane. :)

hodnocení

0x

A o co vlastně jde?

kdosi

že to tu člověk prochází nepřihlášený, rychle se prolistuje několika diskuzema, pak chce na jednu konkrétní věc odpovědět, tak se přihlásí, ale tím ztratí přehled, kde je to, na co chtěl odpovídat (někde mezi dvaceti diskuzema, které měly zajímavé titulky a jsou mezi osmdesáti nezajímavými - hledej šmudlo!)

hodnocení

0x
Jak "nejde"? Přihlásit, Zpět, Aktualizovat.
hodnocení

Viz níže. Dříve to fungovalo bez nějakých dalších manipulací jako je reload stránky.

Po přihlášení byl člověk zpět na stránce a v otázce, ze které se přihlásil.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]