Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
chtěl bych si tu jenom postěžovat na to, jak ti lidi na Primě jsou s obrazovou technikou děsně neschopní co se týče překrývání textu, zejména u seriálu ZOO, jak je po znělce název dílu, jméno scénáristy a režiséra. Poslední dobou se už poněkolikáté injektáž na McDonalds zakryla název dílu nebo jenom částečně, a to je podle mě hodně špatně. Kde mohu na českém internetu oslovit s tímto problémem co nejvíce lidí? A jak mám Primu dotlačit a přimět k tomu, aby přesunula úvodní titulky ZOO do levého spodního rohu? To by bylo řešení, které by buďto určitě napadlo kohokoliv, nebo jsem v tom krizovém myšlení o dost chytřejší než ostatní. A taky vám to tak strašně moc vadí a chtěli byste, aby to překrývání textu zamezili? Děkuji za jakoukoliv pomoc.
A Primě jsem o tom už psal, také jsem jim navrhl řešení popsané výše, zda by nešlo dát název dílu i se scénáří a režií do levého spodního rohu. Ale nevím, jestli to tak pro díly na podzim udělají nebo ne, nemám totiž prima+ PREMIUM, stačí mi platit za videotéku konkurenční televize. A aby bylo vidět, co už jim ten Mekáč zapříčiňuje to, že dělají něco špatně, tak tady to je vidět. A když někdo třeba nemá papírový TV program a zároveň často ztrácí ovladač, tak je úplně v háji a vidí často jenom půlku.
Ne nezapomněl. Ty to asi jako chybu nevnímáš, nicméně jde skutečně o přešlapy televizního vysílatele.
Alfonsi nebo jak se to jmenuješ prosím tě, ten kdo platí za reklamu, tak bude vždycky navrchu, chápeš to?
Vůbec nevím o čem mluvíš, pošli fotku
Dříve, když lidem něco vadilo na televizním vysílání, tak vzali tužku, papír, a napsali Vladimíru Železnému. To byla vždycky sranda, dobrou chuť, pokud právě obědváte, Poslouchat ty nářky diváků v TV Často jsme se po prskali smíchy při obědě
Dneska, když má k internetu přístup kde jaký pepík, tak tu bude brečet, protože si není schopen najít ani spojení na vysílatele? Ach kam jsme to klesli?
To je Vostrý
Fakt je, že dneska už se dá těžko najít mail, media nechtějí být zahlcování levný má mailama, který může napsat kde jaký de byl
Spíš právě naopak, aby tu podzimní sezónu natočili s těmi texty v jiném rohu, jelikož těžko dá Prima injektáže na levou stranu. Navíc nevím, zda to má přemisťování textu ještě vůbec smysl, když tam Burešová končí a po pár dalších dílech už má údajně končit i celá ZOO... No, buďto ten můj návrh schválí a poslechnou mojí radu, nebo to u dalšího seriálu po ZOO udělají to umístění jinak...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.