Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Překrývání injektáži v seriálu ZOO - kde si postěžovat a přimět Primu o přesun

Od: alesfiala® odpovědí: 18 změna:

Zdravím,

chtěl bych si tu jenom postěžovat na to, jak ti lidi na Primě jsou s obrazovou technikou děsně neschopní co se týče překrývání textu, zejména u seriálu ZOO, jak je po znělce název dílu, jméno scénáristy a režiséra. Poslední dobou se už poněkolikáté injektáž na McDonalds zakryla název dílu nebo jenom částečně, a to je podle mě hodně špatně. Kde mohu na českém internetu oslovit s tímto problémem co nejvíce lidí? A jak mám Primu dotlačit a přimět k tomu, aby přesunula úvodní titulky ZOO do levého spodního rohu? To by bylo řešení, které by buďto určitě napadlo kohokoliv, nebo jsem v tom krizovém myšlení o dost chytřejší než ostatní. A taky vám to tak strašně moc vadí a chtěli byste, aby to překrývání textu zamezili? Děkuji za jakoukoliv pomoc.

doplněno 07.06.24 19:14:

A Primě jsem o tom už psal, také jsem jim navrhl řešení popsané výše, zda by nešlo dát název dílu i se scénáří a režií do levého spodního rohu. Ale nevím, jestli to tak pro díly na podzim udělají nebo ne, nemám totiž prima+ PREMIUM, stačí mi platit za videotéku konkurenční televize. A aby bylo vidět, co už jim ten Mekáč zapříčiňuje to, že dělají něco špatně, tak tady to je vidět. A když někdo třeba nemá papírový TV program a zároveň často ztrácí ovladač, tak je úplně v háji a vidí často jenom půlku.

Překrývání injektáži v seriálu ZOO - kde si postěžovat a přimět Primu o přesun

18 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

3x
Dobrý den, pomohu Vám - nedívejte se na komerční TV, která vysílá reklamní proud občas přerušený kouskem nějakého pořadu s dějem (např. seriálem ZOO). Neubližujte si. Zdravím!
hodnocení

Tak mám jako roztroubit všem lidem, aby všichni vytrestali Primu za překrývání textu tak, že se na to ZOO přestanou dívat?

ben®
alesfiala - to máte dobrý nápad . Na TV Prima jste už psal? Kam Vás poslali?

hodnocení

2x
Otevři si před budovou Primy petiční stánek :)

slon
hodnocení

1x

Zapomněl sis vzít prášky?

hodnocení

Ne nezapomněl. Ty to asi jako chybu nevnímáš, nicméně jde skutečně o přešlapy televizního vysílatele.

Je pěkný, že brečíš tady, ale zkoušel jsi už brečet na Primě?

ooo

Alfonsi nebo jak se to jmenuješ prosím tě, ten kdo platí za reklamu, tak bude vždycky navrchu, chápeš to?

Jeden brečí, že musí platit televizní poplatky, další brečí u další televize, kde nemusí platit poplatky,že je samá reklama. je to těžký, uznávám věčně je někdo nespokojený, pořád nějaký kverulant.

hodnocení

1x
Jestli Vám to vadí, předplaťte si seriál na stránkách Primy, kde to budete mít bez reklam.

ooo
hodnocení

0x

Vůbec nevím o čem mluvíš, pošli fotku :)

Dříve, když lidem něco vadilo na televizním vysílání, tak vzali tužku, papír, a napsali Vladimíru Železnému. To byla vždycky sranda, dobrou chuť, pokud právě obědváte, Poslouchat ty nářky diváků v TV :) Často jsme se po prskali smíchy při obědě

Dneska, když má k internetu přístup kde jaký pepík, tak tu bude brečet, protože si není schopen najít ani spojení na vysílatele? :) Ach kam jsme to klesli?

"Chcete li nám někdy psát, tři jedničky padesát!"

ooo

To je Vostrý

Fakt je, že dneska už se dá těžko najít mail, media nechtějí být zahlcování levný má mailama, který může napsat kde jaký de byl :)

Překrývání injektáži v seriálu ZOO - kde si postěžovat a přimět Primu o přesun #2
hodnocení

Tohle se děje poslední dobou neustále. To je tak zatraceně těžký přesunout u seriálu úvodní texty do druhého rohu kde se to nebude už nadále překrývat?

Překrývání injektáži v seriálu ZOO - kde si postěžovat a přimět Primu o přesun #3

Taky je řešení dívat se na něco jiného a ne na reklamy přerušovaný filmem. Navíc má každá televize tlačítko kterým se dá vypnout.

hodnocení

0x

A když tu vaši TV odpojíte od Internetu, taky tam budou ty reklamy?

tj
hodnocení

0x
No, texty bývají součástí videostopy (jako na pevno vložené titulky do filmu, také je nelze vypnout, nebo přesunout). Spíš ať si tu reklamu dají do jiného rohu. TV skoro nesleduji a tento seriál už vůbec ne, ale musím souhlasit s tazatelem, že toto ukazuje jasně inteligenci zaměstnanců na Primě. Bylo by to potřeba trošku pročistit (teď nemyslím jen editory, ale i vyšší pozice, které za to nesou odpovědnost) a při výběru nových zaměstnanců se starat i o to, jak jsou pečliví a ne jen, co mají za školu (protože na jejich um očividně nehledí).
hodnocení

Spíš právě naopak, aby tu podzimní sezónu natočili s těmi texty v jiném rohu, jelikož těžko dá Prima injektáže na levou stranu. Navíc nevím, zda to má přemisťování textu ještě vůbec smysl, když tam Burešová končí a po pár dalších dílech už má údajně končit i celá ZOO... No, buďto ten můj návrh schválí a poslechnou mojí radu, nebo to u dalšího seriálu po ZOO udělají to umístění jinak...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]