Nejste přihlášen/a.
Jako že jsem přehodil čárku? Já můžu, páč jsem z češtiny měl špatné známky.
Ale ať má radost, omlouvám se, že jsem napsal čárku jinde. Pan (paní) bezchybný(aá) se vždy někde najde.
dobrý
milane múj nick usměrňuješ pořád a jsem v klidu
. Ještě jsem tvůj hlas neslyšel.Hele udělej nahrávku.Třeba jak nadáváš neregistrovaným ( ale i registrovaným ) a i prý rádcům co to píšou někdy za blbosti - ty kojote zahrabaný co to pleskáš za chujovinu apod.Ale to tam asi v kraji nemáte.U nás se to mlátí rovnou po papuli.
múj nick usměrňuješ pořád***
ale to tak určitě není...jen se Vám to zdá.
Už aby bylo kafe u Vás v kavárně...
Musím se pana Milana zastat. Píši bez chyb a hrubek /i když se chybka občas vloudit může/. Ale i já běžně píši: VYJÍMKA nebo VYHÝBKA. Vím, že to není dobře, ale, když vezmu, že se někdo VYHÝBÁ, či se něco VYJÍMÁ, připadá mi to prvděpodobnější, než obráceně.
Jinak, ta čárka umístěná jinde není hrubka. Hrubka je třeba: POKLYCE, VÝKO, VYDLYČKA, KOBLYHA...Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.