Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kdy poslat novoroční přání

Od: dusger* odpovědí: 5 změna:

Hodně štěstí v novém roce přeji všem a ptám se, kdy je vhodné posílat podobné SMS svým přátelům, kolegům, známým... S nejbližší rodinou či kamarády si zavolám, myslím ty, co jsou až za nimi. Dik

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

fisa*
hodnocení

0x

Nezáleží na tom kdy, ale že je vůbec pošlete :) Já bych je poslal někdy kolem 14-16 hodiny. :)

hop®
hodnocení

0x

Většinou posílám těsně před půlnocí. Je to takový testík, kdo si na mne vzpomene i kdo už je v tu chvíli nepoužitelný. :-D
Ale netvrdím, že je to vždy vhodné ;)

kami95
hodnocení

0x

Já bych také posílala po půlnoci..

hodnocení

0x

je otázka, nakolik je vhodné posílat přání SMSkou - to tak ještě u nějakých spíš. (polo)oficiálních kontaktů - např. během roku se vede nějaká pracovní komunikace SMSkama, potom je celkem normální, že ten zadavatel (nadřízený), apod. někdy (dřív) před vánocema nebo novým rokem pošle i přání..., to samý u nějakých hodně volných soukromých kontaktů, vedených i SMSkama...,
ale u známejch by spíš snad mělo platit, že buď si dám tu práci, a pošlu mail pokud možno s nějakou novoročenkou (najít, vytvořit nějakej obrázek + přidat k němu text zas není taková práce), případně že pošlu pohled, obálku s přáním, anebo už je lepší se na to vykašlat úplně - než posílat nějaký SMSky - to je až příliš lacinej způsob přání (a dostat třeba kolem půlnoci smršť nějakejch SMSek? - no, osobně bych z toho asi moc nadšenej nebyl...)

hop®

Myslím, že mezi SMS a e-mailem není příliš velký rozdíl, navíc telefon má většina lidí stále u sebe, počítač nikoli, a nemá každý smartphone s mailovým klientem.
Samozřejmě, důležitější "človíčky" navštívím, nebo obvolám. Ale o tom dotaz není,..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]