Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Souhlas s použitím údajů

Od: kmet odpovědí: 5 změna:

Zdá se, že rubrika láska a sex negeneruje tabulku "Poradna Poradte.cz Vás žádá o souhlas s používáním vašich osobních údajů k těmto účelům:..." Děje se to i ostatním? Proč? Je to úmyslně, třeba že u choulostivých témat se osobní údaje nesmějí používat? Sbírat se smějí?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

3x

Dobrý den, Váš ochranitelský zájem by se mohl uspokojit důsledným prostudováním informací v odkazu (který je trvale dostupný a umístěn v patičce tohoto webu). NIkdy zde taková otravná tabulka "nevyskakovala", což je dobře a je na každém uživateli, co internetu svěří a co nikoliv (tzv. zdravý rozum). Zdravím!

poradte.cz/...

doplněno 10.02.24 18:45:

kmet - jako registrovaný uživatel poradny jsem té tabulky ušetřen, resp. ještě jsem ji zde ani jednou neviděl. To samé s reklamou, kterou nevidím. Zaregistrujte se a třeba tím tento problém vyřešite.

kmet
hodnocení

Nejde o ochranitelský zájem, zajímá mi proč tabulka vyskakuje u každé otázky, jen v lásce a sexu nevyskakuje a pochybuju, že je to jen nějaké nedopatření

Souhlas s použitím údajů

já tyto otravnosti s cookies blokuji všude na webu, tak to by možná bylo řešení

hodnocení

3x

Ten souhlas vyskakuje jen tam, kde reklamu vkládá Google.

hodnocení

0x
Nic takového nepozoruji.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]