Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč mi tlačíte sušenky od EU?

Od: elpro odpovědí: 15 změna:

kdybych náhodou chtěl vložit dotaz, nejsem zvědavej na nějaký sušenky od eu

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

Nejlepší sušenky jsou řízek.

Jenže ten Vám EU určitě nenabídne :(.

Pane Magdone, někteří zde mi ho již nabídli, jen se musím stavit...

hodnocení

3x

Protože EU.

To jste se zrovna probudil, nebo vrátil z Marsu?

No ale pokud ještě nevíte, tak existuje doplněk "I dont care about cookies";)

doplněno 21.02.24 03:01:

"Kdybych náhodou chtěl vložit dotaz" *alene*

Záleží jestli tazatel ví ,co ten doplněk dělá (jak řeší ty dialogy) a je to cesta jakou chce...
Oproti přímočarému skrytí blokátorem (+ blokování skriptů co to způsbují)
Výsledek je přibližně stejný
mll

Dlouho se tomu bráním. Adblock (nebo něco takového) jsem používal hlavně kvůli aukru a jeho nesmyslným odkazům (timeout několik sekund krát 300 neplatných odkazů dal hrizně dlouhou dobu načítání stránky), když už jsem ho měl, tak jsem v něm zablokoval skoro všechno. Ale poslední roky žiju bez něj. No třeba mě tohle sušenkové bláznění nakonec přesvědčí se zase k nějakému blokátoru vrátit.

mnd®
21.02.24 08:20
hodnocení

3x

Mňamka

Proč mi tlačíte sušenky od EU?

hodnocení

3x

Máš v tom zmatek. To nejsou sušenky od EU, to jsou sušenky od lidí co dodávají reklamu, zaznamenávají metriky tvého chování na webu a to následně propojují s tvojí historií, nákupy a zájmy.

Kvůli EU ti jenom musí oznámit že to dělají - to jsou ty boxy s potvrzením nebo možností vybrání si od koho ty sušenky chceš nebo ne.

Pokud web používá sušenky pouze k funkci webu, nic ti oznamovat nemusí.

fla

A pokud máš reklamy zablokované, tak se ani tyhle nadbytečné otravná okna nenačtou

hodnocení

1x
To mě nikdo sušenky nenabídne. Takové polomáčené, nebo žloutkové věnečky bych hned bral *smich*
A máslový, ty já moc rád.

hodnocení

1x

Proč se ptáte mě? Já Vám přece nic netlačím *sok*.

hodnocení

1x
Já tyhle srágory blokuju takže se ani nestahují(zbytečné skripty) ani nezobrazují.
Tip na css selektory
cookie-lista
cookieBar
cookiesdialog
...

mll
hodnocení

1x

Pamatuju na éru stránek vstupte. Pak se od toho nějak ustoupilo. A teď (teda asi před 5 lety) se to najednou vrátilo ale daleko horší (už nejen "vstupte" ale zahrajte si zaškrtávanou, teda pokud nepatříte k většině, která to jen bez přečtení odklepne).

Ale jen tak pro zajímavost, kolik lidí prošlo a explicitně odnesouhlasilo těch asi 190 zaškrtávátek tzv. oprávněného zájmu, které zůstávají zaskrtnuté i po volbě nesouhlasu. Je to naprostá příšernost a poradte.cz se tak řadí k několika stránkám s touhle příšerností (teda může to být horší, některé stránky ani nemají ten nesouhlas se vším).

aladar
hodnocení

0x

To jako cookies?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]