Nejste přihlášen/a.
Jsem si vědom toho, že každá sranda něco stojí a také toho, že i poraďte se vyvíjí a mění.
V minulosti tu vládla jistá tolerance a smysl pro humor. Jasně, primárním účelem je jistě poradit či získat radu, ale když už se občas povedla nějaká ta taškařice, bylo to tu bráno s nadhledem.
Dnes mi byla pozastavena možnost hodnotit správné odpovědi na 24 hodin s odůvodněním, že jsem hodnotil kladně zjevně nesprávnou odpověď. Mno, přísně vzato ano a já ten trest beru. Ovšem co s tím, že, když čeština je květnatá a mnohoznačná a tazatel se jaksi neumí jednoznačně vymáčknout, čímž přímo nahrál na smeč. Ano, ty body nebyly za odbornou správnost odpovědi, ovšem na druhou stranu odpověď přímo odpovídala na otázku a alespoň v první části byla vtipná, zkrátka pobavila.
Nu což, jak jsem už napsal, vaše správné odpovědi si budou muset na mé bodíky 24 hodin počkat. Zas tolik jich nerozdávám, takže úroveň poradny tím jistě neutrpí .
Aby bylo jasno, nepřeji si, aby se pod mým příspěvkem strhla diskuse na téma: Jak je poradna hrozná, syslové a admin nespravedliví atd., atd. Není tomu tak. Děkuji jim za to, že to tu funguje tak, jak to tu funguje i když občas, v detailech, můžu mít a mám jiný názor.
Snad jen malý citát na závěr:
Neberte život příliš vážně, stejně z něho nevyváznete živí." — Elbert Hubbard
Přeji příjemně strávený zbytek dne.
Ampér
Jo jo, taky už jsem měl 24 hodin zaracha na bodování (přežil jsem to bez trvalých následků). A ani vlastně nevím za co . Přijde to líto, ale na druhou stranu - bodování zcela nesmyslných odpovědí se tady docela rozmohlo, čímž poněkud ztrácí smysl. Je asi potřeba s tím něco udělat. Je jen otázka, co se ještě dá tolerovat jako vtip a co už je přes čáru
.
Je to tak, hranice je mnohdy zatraceně tenká a jistě ji každý vidí trochu jinde.
Na druhou stranu si pamatuju situaci, kdy se někdo domáhal vymazání zjevně nesprávné odpovědi, která byla odborně úplně mimo a navíc nebezpečná a nebylo mu vyhověno. Pravda, je to zatraceně dlouho a pokud bych si měl vybrat jestli mazat nebo nemazat (obecně), tak radši mazat.
A ze způsobu toho mýho distancu spíš mám dojem, že přibylo nějaké interní pravidlo a distanc je automatický, pokud dojde ke smazání odpovědi z důvodu porušení pravidel, hodnotící se s tím sveze...
Ja martinacakla chapu. Mu vadi, ze se maze i odpoved, kde odpovida zcela jasne a dle nejlepsiho svedomi a vedomi. Kolikrat jsem uz stihl zaregistrovat jeho odpoved na otazku, clovek se vrati za chvili a mam sam sebe za blazna, protoze tu odpoved uz nevidim a vim, ze Martin reagoval.
Pro @martincakl:
Je potřeba hlídat 2 leté dítě?
martin: To lze vyřešit pomocí policejních pout. Jedna část na ručičku, druhá se připne k trubce tooeni. Dítě nikam neuteče a Vy můžete jít za zábavou.
Nemocný pes:
martin:Tak když pes nepije, moč logicky zapáchá. Nechci utrácet a pořídím si psa. Snad ten pes dostal za těch 12 let alespoň občas nažrat. Proč si tato "individua" pořizují zvířata, to je mi záhadou.
- zbytečná urážka někoho, kdo se chce poradit
Jít k zubaři?
martin: Příště bude lepší padnout na hubu. Pak je to jasně na zubaře
Opravdu to takhle chceme? Já ne, děkuji.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.