Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ztrácí se z poradny smysl pro humor?

Od: amper® odpovědí: 19 změna:

Jsem si vědom toho, že každá sranda něco stojí a také toho, že i poraďte se vyvíjí a mění.

V minulosti tu vládla jistá tolerance a smysl pro humor. Jasně, primárním účelem je jistě poradit či získat radu, ale když už se občas povedla nějaká ta taškařice, bylo to tu bráno s nadhledem.

Dnes mi byla pozastavena možnost hodnotit správné odpovědi na 24 hodin s odůvodněním, že jsem hodnotil kladně zjevně nesprávnou odpověď. Mno, přísně vzato ano a já ten trest beru. Ovšem co s tím, že, když čeština je květnatá a mnohoznačná a tazatel se jaksi neumí jednoznačně vymáčknout, čímž přímo nahrál na smeč. Ano, ty body nebyly za odbornou správnost odpovědi, ovšem na druhou stranu odpověď přímo odpovídala na otázku a alespoň v první části byla vtipná, zkrátka pobavila.

Nu což, jak jsem už napsal, vaše správné odpovědi si budou muset na mé bodíky 24 hodin počkat. Zas tolik jich nerozdávám, takže úroveň poradny tím jistě neutrpí :-D.

Aby bylo jasno, nepřeji si, aby se pod mým příspěvkem strhla diskuse na téma: Jak je poradna hrozná, syslové a admin nespravedliví atd., atd. Není tomu tak. Děkuji jim za to, že to tu funguje tak, jak to tu funguje i když občas, v detailech, můžu mít a mám jiný názor.

Snad jen malý citát na závěr:

Neberte život příliš vážně, stejně z něho nevyváznete živí." — Elbert Hubbard

Přeji příjemně strávený zbytek dne.

Ampér

zámek
administrátor uzavřel tuto otázku

19 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Jo jo, taky už jsem měl 24 hodin zaracha na bodování (přežil jsem to bez trvalých následků). A ani vlastně nevím za co *nevi*. Přijde to líto, ale na druhou stranu - bodování zcela nesmyslných odpovědí se tady docela rozmohlo, čímž poněkud ztrácí smysl. Je asi potřeba s tím něco udělat. Je jen otázka, co se ještě dá tolerovat jako vtip a co už je přes čáru *zmateny*.

hodnocení

Je to tak, hranice je mnohdy zatraceně tenká a jistě ji každý vidí trochu jinde.

Na druhou stranu si pamatuju situaci, kdy se někdo domáhal vymazání zjevně nesprávné odpovědi, která byla odborně úplně mimo a navíc nebezpečná a nebylo mu vyhověno. Pravda, je to zatraceně dlouho a pokud bych si měl vybrat jestli mazat nebo nemazat (obecně), tak radši mazat.

A ze způsobu toho mýho distancu spíš mám dojem, že přibylo nějaké interní pravidlo a distanc je automatický, pokud dojde ke smazání odpovědi z důvodu porušení pravidel, hodnotící se s tím sveze...

ben®
hodnocení

3x
Dobrý den, nálada v reálné společnosti je ovlivněna náladou na internetu a naopak. Myslím si, že lepší už to nebude ani zde. Zdravím!
P.S. Zde nastala i masivní generační výměna uživatelů a není to k lepšímu.

hodnocení

2x
Ano, poslední dobou je to velmi patrné.
Dokonce jsem i zaregistroval, že pár mých odpovědí "někam zmizelo". A kupodivu, jednalo se i o upřímné a nikoliv ironické odpovědi. Minimálně u pár těch odpovědí opravdu ani trochu netuším, proč se tak stalo.
doplněno 12.02.24 20:36: A P.S.: Zaracha mám také...
Jste částo autorem vtipu, kde bohužel vtip chybí. Nedivte se, že to raději nechám zmizet.
Ovšem Vy necháte zmizet i odpověď, která je zcela v pořádku. Opravdu u některé fakt nevím, kde by cokoliv (byť jen v náznaku) bylo špatně.
A to mi opravdu vadí.
Něco vydržím..., ale nejsem si úplně jistý, zda to ještě mám zapotřebí.
Všechny smazané jsou uloženy. Nejsou v pořádku.

hodnocení

0x

takže úroveň poradny tím jistě neutrpí

Máte pravdu, občas každý uděláme chybu. Dnes jsem rovněž označil dobrou odpověď, na špatně zodpovězenou radu.

hodnocení

0x

Určitě nechceme, aby nesprávná ač vtipná odpověď visela jako první, protože má super hodnocení. Není to snad trest pro ty, co ji ohodnotili a ne pro autora vtipu?

hodnocení

0x

24h nesmět udělovat body? No to je také velmi vtipné, já bych těm, kteří bodují různé kktiny, toto právo sebral trvale. Pak by to snad nějaký pozitivní efekt mohlo mít. Tím ale nemyslím zrovna vás.

hodnocení

0x
Tak na základě odpovědí admina jsem se rozhodl.
Přeji Vám všem krásný den a dní následující, ale já opravdu nechci aby byl cenzurován humor, ani mé odpovědi na kterých nevidím zhola nic špatného.
Tohle už je pro mne přes čáru mé tolerance.
Hodně úspěchů chlapci a děvčata.
Jdu se od zítra věnovat více své práci a koníčkům.
Zde již působit nebudu.
Ahoj všem.
hodnocení

No a to je přesně to, co jsem nechtěl. Že já radši nedržel hubu.

Martine, neblbněte, jste jeden z nejlepších rádců. Nejhorší rozhodnutí člověk dělá s horkou hlavou.

ben®
martincakl - ráno moudřejší večera. Dělat rozhodnutí/bourat mosty na noc je špatně.
petrovic

Ja martinacakla chapu. Mu vadi, ze se maze i odpoved, kde odpovida zcela jasne a dle nejlepsiho svedomi a vedomi. Kolikrat jsem uz stihl zaregistrovat jeho odpoved na otazku, clovek se vrati za chvili a mam sam sebe za blazna, protoze tu odpoved uz nevidim a vim, ze Martin reagoval.

Takže další z dobrých rádců to balí a že už jich bylo, škoda... Co to sleduji, více nemá cenu psát, komenty na téma "proč to balíte? zmizí. Já se učím - nereagovat a nevtipkovat na některá témata. Klasicky - jistá válka, LGBT+, proč mizí rádci atd...

hodnocení

0x
Hlasuji pro, aby se pan martincakl vrátil. Jeho odborné rady by mi zde chyběly!

hodnocení

0x
Ano ztrácí, ale není to jen zde.
Hlavně si nesmíte dělat legraci z takzvaných "VIP" lidí, to vás hned ochránci cistity a té jediné a jejich správné pravdy, hned napadnou,*smich*

hodnocení

0x

Pro @martincakl:

Je potřeba hlídat 2 leté dítě?
martin: To lze vyřešit pomocí policejních pout. Jedna část na ručičku, druhá se připne k trubce tooeni. Dítě nikam neuteče a Vy můžete jít za zábavou.

Nemocný pes:
martin:Tak když pes nepije, moč logicky zapáchá. Nechci utrácet a pořídím si psa. Snad ten pes dostal za těch 12 let alespoň občas nažrat. Proč si tato "individua" pořizují zvířata, to je mi záhadou.
- zbytečná urážka někoho, kdo se chce poradit

Jít k zubaři?
martin: Příště bude lepší padnout na hubu. Pak je to jasně na zubaře:)

Opravdu to takhle chceme? Já ne, děkuji.

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]