Nejste přihlášen/a.
K Novému roku se to příliš nehodí, ale přesto mě zrovna teď zajímá, zda někdo z vás někdy vytisknul nějakou stránku z Poradte.cz.
Občas si tisknu recepty (ne od nás), abych je měl uložené, občas čtu nějakou radu přímo za provozu rovnou z mobilu... takže jsem netisknul z naší poradny už asi řadu let. Co vy?
A samozřejmě vše nej do Nového a celého nového roku!
Asi ne pro mnoho z vás, ale doplnil jsem styly pro tisk stránek... můžete vyzkoušet, stačí jen náhled, ale rovnou přikládám i obrázek
Už je to dlouho
Dobré nápady z poradny si ukládám v počítači, tisknu jen zcela výjimečně, papír je věc pomíjející a zabírá místo.
Také přeji hodně zdravíčka, štěstíčka a všeho dobrého do nového roku všem...
Z Poradte.cz jsem ještě nikdy nic netisknul. Tisknu jen vyjímečně, vše se snažím mít elektronicky. Pokud se mi nějaká otázka líbí, tak ji si přidám k oblíbeným. Navíc poslední dobou chodím na Poradte.cz a celkově na internet jen z notebooku, u kterého nemám k dispozici žádnou tiskárnu. Tu mám nainstalovanou jen u starého stolního PC. Jinak přeji také vše nejlepší do roku 2014, Poradte.cz velkou návštěvnost a všem zdraví a štěstí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.