Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Opera mini - vypadává mezera po uvozovkách

Od: tomkk® odpovědí: 7 změna:

Všiml jsem si divné věci, že když v mobilu v Opera mini v textu odpovědi použiji uvozovky, tak při editaci je to ok, ale po zveřejnění za uvozovkou vypadne mezera. Tady např.:

To je dnes "hezké" počasí. dopadne jako To je dnes "hezké"počasí. I když tam těch mezer napíšu třeba 10, vždy vypadnou.

Nikde jinde jsem to nepozoroval, než zde na poradte, tak si nejsem jistý, jestli je to problém Opery, nebo poraďte.

Z PC Chrome to nedělá.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Sice neporadím s mini, protože ji už roky nepoužívám. Ale doporučím "velkou" Operu, která funguje dobře a kompresi dat můžu vyp/zapnout v hlavním menu během vteřiny.
hodnocení

U "plné" Opery se mi nepodařilo najít stupeň úspory dat. U mini používám vysoký a zdálo se mi, že plná verze "šetří" data o dost méně. Ale už jsou to roky, co jsem to řešil.
hodnocení

Tak koukám, že se to nabídne po kliknutí na text "obrázky", který navypadá jako nastavovací prvek. Možná jí dám zase šanci.
hodnocení

Tak jen pro info, šanci jsem jí dal a po čase se zase vrátil k opera mini, protože v "plné" opeře jsem nenašel, že by šlo zakázat automatické spouštění videí na stránkách, které velmi zvyšuje spotřebu dat.

hodnocení

0x
Dělá to tady obecně asi na mobilní verzi, už jsem to párkrát hlásil. Používám teda taky Operu, ale ne Mini.
Pokus: uvidíme, "jestli" budou "za" uvozovkami "mezery" nebo ne.
Tak to vypadá, že mně to už nedělá.

lmgify
hodnocení

0x

Za určitých okolností to dělá i ve Firefoxu: nějaký "zkušební" text. Koukám, že zrovna tady to funguje, ale všímám si několikrát týdně, že mi to mezeru za uvozovkou vypustí.

Filtry na poradně požírají nebo přidávají mezery kolem více elementů v textu. Ty kolem odkazů jsou nejviditelnější.

Vícenásobné mezery, otazníky a vykřičníky se taky automaticky mažou.

galen
hodnocení

0x
Opera Mini je dnes již dost domrvená a skoro nepoužitelná. Právě kvůli těmto bugům, kterých je tam požehnaně.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]