Nejste přihlášen/a.
Né že bych kvůli tomu nespala. Jen jsem si řekla, co kdybych se zase po letech vrátila na Poradte.cz jako registrovaná? A že by to bylo zajímavé zrovna k 1.1.2024. Někteří mi tu anonymitu předhazovali, jiní, že by mi rádi napsali do vnitřní pošty, takže bych vyhověla oběma skupinám. I zadala jsem registrovat a objevil se mi řádek: Litujeme, ale z této adresy není registrace povolena. Jestli já nepatřím mezi zakázané autory? A musím změnit napočtvrté nick? Když zaregistrování nepůjde, nic se nestane. Jen zvědavost mi nedá, jaký že mechanismus tomu stojí v cestě?
Možná, kdybych si udělala ještě jednu mailovou adresu/?/. Mívala jsem před 15 lety školní, když jsem ještě učila. Mobil mám jen tlačítkový. Prostě jsem celá jaksi retro... ... Ale retard
To máte pravdu, já jsem IT analfabet - samouk. Nemám ani minutu jakéhokoliv kurzu na PC. A momentálně vnuci daleko. Naštěstí to není akutní. Děkuji všem. Rady mi tu zůstanou k dispozici.
Upřesním: No, někdo mi tu předhodil, že jsem neregistrovaná a kdoví, kdo vlastně jsem. Registrovaná jsem tu byla první roky, ale pak mne to podobně nepustilo a já se ani nesnažila o nějaký návrat, jelikož to bodování mi připadalo často o ničem. A v druhém případě šlo o to, že pár osob chtělo se mnou řešit svůj problém mimo poradnu. Žádné drama a už vůbec ne vulgarismy. Díky za starost. Jsem tu přes 8 let, tak snad už mne poznali.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.