Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

PF 2024 přání všem

Od: babkazov® odpovědí: 13 změna:
13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Nápodobně *zdravi*, přeje dědek z Moravy :-D

hodnocení

1x
I já připojuji a posílám ze severu přání všeho nejlepšího do nového roku 2024 *srdce*

hodnocení

1x

Zdravím,

děkuji a také přeji Všem vše dobré do Nového roku, štěstí, rozum, trocha pokory a hlavně zdraví..

Přeji z jihu severních čech :) *pivo*

hodnocení

1x
Nápodobně a všem nám přeji, abychom "dospěli". *zdravi*"ŽE JSI DOSPĚL POZNÁŠ TEHDY, KDYŽ SE NIC Z TOHO, CO SI NEJVÍC PŘEJEŠ NEDÁ KOUPIT V OBCHODĚ.:)
PF 2024 přání všem #2

hodnocení

1x

I tobě a všem na poradně hodně zdraví v roce 2024 *zdravi*

hodnocení

1x

I já přeji všem pevné zdraví, spokojenost, co nejméně stresu a mnoho úspěchů v roce 2024. *pivo*

liska5
hodnocení

1x

V novém roce buďte zdraví a dělejte, co Vás baví!

Ať Vás v srdci láska hřeje, to Vám Liška pětka přeje!

*slunce*

31.12.23 18:10

*zdravi*

hodnocení

1x

I já se připojuji ke všem přáním a taky přeji HODNĚ DOBRÉHO DO ROKU NOVÉHO a ještě víc ZDRAVÍ...*zdravi*!

jiofa
hodnocení

1x

I já se připojuji s přáním zdraví a štěstí v novém roce 2024. Všichni jsme na tomto světě jen na chvilku a tak i v pokoře konejme. Jiofa

PF 2024 přání všem #3

slovan
01.01.24 20:29
hodnocení

1x
PF 2024 přání všem #4

007cz
02.01.24 20:48
hodnocení

1x
PF 2024 přání všem #5

hodnocení

1x
Také všem hodně zdraví, štěstí v Novém roce;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]