Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přání vánoční

Od: mil® odpovědí: 11 změna:
11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

id
hodnocení

6x
I já se přidám s přaním. Stačí zdraví, láska, klídek, nesledovat TV a budeme v pohodě.
Takhle u nás před 3 dny zapadalo sluníčko.
Přání vánoční #2

hodnocení

5x

No, jak tak koukám kolem sebe - dnes FF v Praze, blázinec na cestách, koukám na tržbu v obchodě - standard kolem devadesáti litrů, dnes téměř dvě kila, kouknu z okna - průtrž mračen, lidi, přeji vám - přežijte to ve zdraví a duševní pohodě. To už ani nejsou svátky, to je blázinec na kolečkách. A ať se tu příští rok písmenkově sejdeme a dál se handrkujeme, napadáme se, radíme a fungujeme... A hlavně - ať tu neubývají rádci. Docela dost mi jich tu chybí, vlastně i třeba jistý lepič polystyrénu...;)

hodnocení

2x

Krásné Vánoce všem lidem dobré vůle

Přání vánoční #3

jiofa
hodnocení

2x

Všem přeji krásné Vánoční svátky a dobrý nový rok 2024. Jiofa

Přání vánoční #4

hodnocení

2x

I vaši miláčkové si zaslouží šťastné a veselé... :)

Přání vánoční #5

liska5
hodnocení

1x

Pro všechny lidi dobré vůle nejmenší betlém ve skořápce z vlašského ořechu / opřený v náramku/.

Přání vánoční #6
Přání vánoční #7

hodnocení

1x

I já přeji všem klidné a pohodové Vánoce. *andel*

hodnocení

0x

Všem posílám přání klidných a pohodových vánočních svátků. Přeje Maky.*zdravi*

hodnocení

0x
liska5

Jéééééée. Tohle jsou ty pravé Vánoce. *mala* *srdce*

24.12.23 04:17
hodnocení

0x
Přání vánoční #8

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]