Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sekání telefonu na Poraďte.cz

Od: stalker odpovědí: 2 změna:
Dobrý den,
Mám Xiaomi Redmi Note 10S, používám převážně vyhledávač Edge, ale používal jsem i Chrome.
Stává se mi jedna abnormalita a to ta, že na těchto stránkách se čas od času po vložení odpovědi telefon kompletně sekne, pak po několika vteřinách (asi 10s) zčerná obrazovka a po dalších několika vteřinách (dalších zhruba 10s) telefon najede na zamčenou obrazovku a znovu se postupně rozeběhne (bez restartu sám od sebe, až si to asi nějak přebere).
Tak.
A stává se mi to pouze na těchto stránkách. Telefon jinak chodí naprosto bez problému (Nikdy se neseká, ani nezamrzá). Všechny aplikace běhají naprosto plynule bez záseků a bez padání. Všechny ostatní internetové stránky také bez problému. Děje se to pouze když odpovím na dotaz na poraďte.cz, pak se načte zpátky otázka se všemi odpověďmi a sekne se to při načítání reklamy.
Děje se to také někomu a jak to prosím vyřešit?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Používám 11s a Operu. Vkládání odpovědi mi také trochu zlobí, většinou to po stisknutí "vložit" několik sekund nedělá vůbec nic a "vložit" musím stisknout podruhé. Ale ty strašné věci, co vám, mi to nedělá. Navíc mám u Opery zapnutou úsporu dat, to taky něco může ovlivnit.

ben®
hodnocení

0x
Dobrý den, vyřešíte to snadno - zaregistrujete se zde a po přihlášení už Vás reklama nebude vůbec obtěžovat a mobil přestane zlobit (nebude načítat reklamu). Zdravím!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]