Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Česká kancelář pojistitelů - petice

Od: kdokoliv* odpovědí: 11 změna:

Informace pro všechny, kdo jste byl v uplynulých letech obtěžováni touto kanceláří popřípadě jejich dceřinými společnostmi jako je EOS -ksi, nebo TRANSCOM, nebo nedbalovou, vdovcem atd...máte možnost se zúčastnit této petice a zahájit tak kroky k nápravě křivd a nespravedlnosti = petice.stopckp.cz/...

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

danys*
hodnocení

0x

K čemu?! K ničemu!

vahe*

No ono jde asi dříve o to, aby si lidi uvědomili, že nejsou žádný ovce,že když jim někdo pošle dopis,že něco nezaplatili/500,- 1000kč ap/ a následně, vyhrožují soudy a exekucemi, raděj peníze pošlou.. a někdo si z těch peněz dobře žije :)) Kdyby jim 20% obeslaných zaplatilo,tak jsou v pohodě ...:)

buss
hodnocení

0x

Petice řeší NIC.

tomibender*

Ještě to ani není petice.

ccc*

Fašistická zločinecká ČKP (Česká kancelář pojistitelů) u mé manželky vyvolala závažný zdravotní stav v obavě o majetek,rodinu,zdraví a život - původně dlužila 3 dny cca 90 Kč.!Zaplatila tisíce a stále nemají dost. Pozbyl jsem v důvěru st.správu ČR včetně.Vyzívám všechny občany aby donutily presidenta republiky jednat na ochranu všech občanů v rukou fašistické mafie ČKP,kmotrů KDU/ČSL,ODS,ČSSD ,TOP09.Aby pan president konečně vytahl hlavu ze zadnice.Případně aby abdikoval.

Dále Vás všechny vyzívám aby jste se připojili k jednotné žalobě proti ČR a ČKP ve Štrasburku.

ccc, to je plácnutí do vody, nic nřešící...

zabu
hodnocení

0x

Ta petice sice nic neřeší, ale proč ji nepodepsat, a nedat tak najevo naplno svůj nesouhlas s podobnými praktikami? Jen tak na okraj. Co říkáte na tohle?

Vyjádření ČKP ke komentářům Ministerstva dopravy. Najdete ho na stránkách www.bezpojisteni.cz:

. , . , . , .podle našich aktuálních statistik zhruba 58 % všech oprávněných námitek, kdy obeslaní rozporují námi zaslanou výzvu k zaplacení sankčního příspěvku, . , . , .

Dál to není důležité, na co se ČKP vymlouvá. Důležité a signifikantní je to, že sama ČKP přiznala 58% neoprávněných výzev! A to ještě nikdo neví, kolik procent lidí z různých důvodů výzvu nerozporuje, přestože by mohlo, a zaplatí. To je děsivé číslo.

Ano ona obesílá lidi ale v mnoha případech za to mohou opět jen a pouze jen oni sami a ne CKP!

A další ,ppkd už se stane a pkd zareaguji jak mám,tak CKP to stornuje a jde se dál!Tolik moje zkušenost a názor.

Tak a včil do mně kameny!

o35vupup9k

Řešil jsem cca 20 případů s ČKP. Za něco si můžu sám, někde je to půl na půl a někde i když jsem nikdy nebyl majitel ani provozovatel, tak ČKP již přes 2 roky stále vymáhá příspěvek, protože nikoho jiného nemá. Já jen na toto vozidlo párkrát zaplatil pojištění.

Je to cca 14dní co jsem řešil poslední případ. Vozidlo jsem dočasně vyřadil a následně prodal. Vše vedeno v registru. I přes to požadovali zaplacení příspěvku. Pořád jeden velký bordel.

Jinak ode mě nedostali zatím ještě ani korunu.

Petici nepodepíšu, protože to není žádná petice. Nesplňuje zákonem dané parametry.

chrudos*

Také jsem dostal el. plat. rozkaz od EOS KSI, že mám zaplatit a ani nevím za co. Obrátil jsem se na Nedejte se! Je o ops, www.nedejtese.cz, právní pomoc mi dali zadarmo. Řeší podobných případů desítky a tak věřím, že pomohou i mně.

chrudoši, a podíval jste se do případu on line, za jaké auto chtějí pojištění?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]