Nejste přihlášen/a.
Informace pro všechny, kdo jste byl v uplynulých letech obtěžováni touto kanceláří popřípadě jejich dceřinými společnostmi jako je EOS -ksi, nebo TRANSCOM, nebo nedbalovou, vdovcem atd...máte možnost se zúčastnit této petice a zahájit tak kroky k nápravě křivd a nespravedlnosti = petice.stopckp.cz/...
Fašistická zločinecká ČKP (Česká kancelář pojistitelů) u mé manželky vyvolala závažný zdravotní stav v obavě o majetek,rodinu,zdraví a život - původně dlužila 3 dny cca 90 Kč.!Zaplatila tisíce a stále nemají dost. Pozbyl jsem v důvěru st.správu ČR včetně.Vyzívám všechny občany aby donutily presidenta republiky jednat na ochranu všech občanů v rukou fašistické mafie ČKP,kmotrů KDU/ČSL,ODS,ČSSD ,TOP09.Aby pan president konečně vytahl hlavu ze zadnice.Případně aby abdikoval.
Dále Vás všechny vyzívám aby jste se připojili k jednotné žalobě proti ČR a ČKP ve Štrasburku.
Ta petice sice nic neřeší, ale proč ji nepodepsat, a nedat tak najevo naplno svůj nesouhlas s podobnými praktikami? Jen tak na okraj. Co říkáte na tohle?
Vyjádření ČKP ke komentářům Ministerstva dopravy. Najdete ho na stránkách www.bezpojisteni.cz:
. , . , . , .podle našich aktuálních statistik zhruba 58 % všech oprávněných námitek, kdy obeslaní rozporují námi zaslanou výzvu k zaplacení sankčního příspěvku, . , . , .
Dál to není důležité, na co se ČKP vymlouvá. Důležité a signifikantní je to, že sama ČKP přiznala 58% neoprávněných výzev! A to ještě nikdo neví, kolik procent lidí z různých důvodů výzvu nerozporuje, přestože by mohlo, a zaplatí. To je děsivé číslo.
Ano ona obesílá lidi ale v mnoha případech za to mohou opět jen a pouze jen oni sami a ne CKP!
A další ,ppkd už se stane a pkd zareaguji jak mám,tak CKP to stornuje a jde se dál!Tolik moje zkušenost a názor.
Tak a včil do mně kameny!
Řešil jsem cca 20 případů s ČKP. Za něco si můžu sám, někde je to půl na půl a někde i když jsem nikdy nebyl majitel ani provozovatel, tak ČKP již přes 2 roky stále vymáhá příspěvek, protože nikoho jiného nemá. Já jen na toto vozidlo párkrát zaplatil pojištění.
Je to cca 14dní co jsem řešil poslední případ. Vozidlo jsem dočasně vyřadil a následně prodal. Vše vedeno v registru. I přes to požadovali zaplacení příspěvku. Pořád jeden velký bordel.
Jinak ode mě nedostali zatím ještě ani korunu.
Petici nepodepíšu, protože to není žádná petice. Nesplňuje zákonem dané parametry.
Také jsem dostal el. plat. rozkaz od EOS KSI, že mám zaplatit a ani nevím za co. Obrátil jsem se na Nedejte se! Je o ops, www.nedejtese.cz, právní pomoc mi dali zadarmo. Řeší podobných případů desítky a tak věřím, že pomohou i mně.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.