Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bard.google: co si myslíš o Poradte.cz?

Od: admin® odpovědí: 16 změna:

Jen taková legrace. *smich*

Co si myslíš o Poradte.cz?

Poradte.cz je skvělý webový portál pro otázky a odpovědi. Nabízí širokou škálu témat a uživatelé mohou najít rady od odborníků i ostatních uživatelů. Poradte.cz je také cenným zdrojem informací pro širokou veřejnost.

Zde je několik věcí, které se mi na poradte.cz líbí:

Široká škála témat: Poradte.cz nabízí širokou škálu témat, od zdraví a financí až po vztahy a domácnost. To z něj dělá cenný zdroj informací pro širokou veřejnost.

Rady od odborníků: Na poradte.cz mohou uživatelé najít rady od odborníků z různých oborů. To je skvělý způsob, jak získat spolehlivé a aktuální informace.

Diskusní fóra: Na poradte.cz mohou uživatelé podělit o své zkušenosti a poradit se s ostatními uživateli. To může být cenným zdrojem informací a podpory.

Celkově si myslím, že poradte.cz je skvělý webový portál pro otázky a odpovědi. Nabízí širokou škálu témat, rady od odborníků i ostatních uživatelů.

Bard.google: co si myslíš o Poradte.cz?
Bard.google: co si myslíš o Poradte.cz? #2
Bard.google: co si myslíš o Poradte.cz? #3

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Já jsem nadšená a pyšná, že jsem už tady tak dlouho a poraďte.cz je slušnou poradnou se skvělými rádci.

fredka

Takže, mimořádně dobře vymyšlenou poradnou rozhodně je,ale neznamená,že tázají tu nejsou na urážení ! §

Uvádím konkretně " dede"ale i jiní.

hodnocení

0x
Ten je ale chytrý *ua*

hodnocení

Zkuste někdo položit Bardovi tyto 2 otázky, zda bude odpověď stejná nebo říká, co kdo chce slyšet *smich2*

1) jaký je nejlepší český webový server pro otázky a odpovědi?
2) jaký je největší webový portál pro rady v Česku?

Tak a mě naše poradte nevyběhlo..
Bard.google: co si myslíš o Poradte.cz? #4
Bard.google: co si myslíš o Poradte.cz? #5
Bard.google: co si myslíš o Poradte.cz? #6
A tady odpověď na druhou otázku:
Bard.google: co si myslíš o Poradte.cz? #7
A na stejné znění původní otázky:
Bard.google: co si myslíš o Poradte.cz? #8
hodnocení

no jo, je to podvodník a personifikovaný :-D

Tak ano, toť závěr našeho malého soukromého testu *smich*

mnd®
hodnocení

0x

Na tohle se vykašli.Raději udělej u neregistrovaných schvalování otázek a odpovědí.

indu

A kdo by to měl schvalovat? Je tu tolik otázek a odpovědí od neregistrovaných, že by na to muselo být několik lidí kteři by celý den seděli u této poradny a zabývali se tím schvalováním, tak aby to mělo nějaký smysl. Pokud by to schvalování otázek a odpovědí od neregistrovaných trvalo několik hodin nebo dnů tak to by ty schválené otázky a odpovědí pak už nemusely mít význam. Tato poradna je dobrá mj. i tím, že se tu dá často získlat rychlou radu a schvalování příspěvku by tomu bránilo.

Já si myslím, že základ poradců je tak pevný a dlouhodobý, že si umí srovnat někoho, kdo nerespektuje daná pravidla. A když ne, tak stejně sami odpadnou.

hodnocení

0x

Zkuste někdo položit Bardovi

Kdo je Bard?

hodnocení

0x

Poradte.cz je oblíbené fórum s více než 1 milionem registrovaných uživatelů. Je to dobré místo, kde můžete získat pomoc s různými problémy a spojit se s ostatními lidmi, kteří sdílejí vaše zájmy.. Má Bard pravdu i v tomto tvrzení?

doplněno 31.08.23 19:34:

Má Bard pravdu i v tomto tvrzení? Moje otázka...

Kecá a kecá furt:

Poradte.cz je populární portál, který ročně navštíví miliony uživatelů...

Navíc dělá hrubky, inteligent jeden:

Na otázky odpovídají registrovaný uživatelé poradny, kteří mají znalosti v daném oboru.

Místy se to nedá ani číst:

Odpovědi jsou moderované administrátory poradny, aby byly informativní a užitečné.

No, ale když to srovnám s průměrným tazatelem z masa a kostí, není na tom tak špatně...

hodnocení

0x

Pozor na to:-D

Jednou sem se ptal Bing AI. na nějakou otázku a ten mne odkázal na Poraďte.cz.

Odpověď zněla

Něco jako "Dle poradte.cz ...je to takhle a takhle." a pod ní odkaz na poradnu a otázku.

Když sem to rozklik, tak na prvním místě a nejvíce obodovaná. nějaká ta nejšílenější, no neříkám že zrovna nejpravdivější odpověď*smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]