Nejste přihlášen/a.
Jen taková legrace.
Co si myslíš o Poradte.cz?
Poradte.cz je skvělý webový portál pro otázky a odpovědi. Nabízí širokou škálu témat a uživatelé mohou najít rady od odborníků i ostatních uživatelů. Poradte.cz je také cenným zdrojem informací pro širokou veřejnost.
Zde je několik věcí, které se mi na poradte.cz líbí:
Široká škála témat: Poradte.cz nabízí širokou škálu témat, od zdraví a financí až po vztahy a domácnost. To z něj dělá cenný zdroj informací pro širokou veřejnost.
Rady od odborníků: Na poradte.cz mohou uživatelé najít rady od odborníků z různých oborů. To je skvělý způsob, jak získat spolehlivé a aktuální informace.
Diskusní fóra: Na poradte.cz mohou uživatelé podělit o své zkušenosti a poradit se s ostatními uživateli. To může být cenným zdrojem informací a podpory.
Celkově si myslím, že poradte.cz je skvělý webový portál pro otázky a odpovědi. Nabízí širokou škálu témat, rady od odborníků i ostatních uživatelů.
A kdo by to měl schvalovat? Je tu tolik otázek a odpovědí od neregistrovaných, že by na to muselo být několik lidí kteři by celý den seděli u této poradny a zabývali se tím schvalováním, tak aby to mělo nějaký smysl. Pokud by to schvalování otázek a odpovědí od neregistrovaných trvalo několik hodin nebo dnů tak to by ty schválené otázky a odpovědí pak už nemusely mít význam. Tato poradna je dobrá mj. i tím, že se tu dá často získlat rychlou radu a schvalování příspěvku by tomu bránilo.
Já si myslím, že základ poradců je tak pevný a dlouhodobý, že si umí srovnat někoho, kdo nerespektuje daná pravidla. A když ne, tak stejně sami odpadnou.
Poradte.cz je oblíbené fórum s více než 1 milionem registrovaných uživatelů. Je to dobré místo, kde můžete získat pomoc s různými problémy a spojit se s ostatními lidmi, kteří sdílejí vaše zájmy.. Má Bard pravdu i v tomto tvrzení?
Má Bard pravdu i v tomto tvrzení? Moje otázka...
Kecá a kecá furt:
Poradte.cz je populární portál, který ročně navštíví miliony uživatelů...
Navíc dělá hrubky, inteligent jeden:
Na otázky odpovídají registrovaný uživatelé poradny, kteří mají znalosti v daném oboru.
Místy se to nedá ani číst:
Odpovědi jsou moderované administrátory poradny, aby byly informativní a užitečné.
No, ale když to srovnám s průměrným tazatelem z masa a kostí, není na tom tak špatně...
Pozor na to
Jednou sem se ptal Bing AI. na nějakou otázku a ten mne odkázal na Poraďte.cz.
Odpověď zněla
Něco jako "Dle poradte.cz ...je to takhle a takhle." a pod ní odkaz na poradnu a otázku.
Když sem to rozklik, tak na prvním místě a nejvíce obodovaná. nějaká ta nejšílenější, no neříkám že zrovna nejpravdivější odpověď
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.