Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Velmi pomalé připojování k poradně

Od: bimbam® odpovědí: 15 změna:

Dobrý den, od dnešního rána pozoruji, že jakýkoli pohyb zde na poradně je velmi pomalý. Po kliknutí trvá desítky vteřin, možná i přes minutu, než se stránka změní, než se zobrazí můj příspěvek atd. Jiné stránky naskakují okamžitě. Může být problém u mě?

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

ano, je to tak. Pozoruji od páté ráno. Od šesté řeším (střídavě) a nedaří se mi. Začal jsem před chvílí s blokací urputných robotů a zdá se, že se to pomalinku lepší. Zkusme ještě vydržet, zda se to postupně stabilizuje...

hodnocení

2x

Pozoruji stejný problém. Potěšilo mě, že v tom nejsem sám ;).

doplněno 18.05.23 14:03:

už je to v pohodě *frajer*

hodnocení

2x
Ten samý problém pozoruji už asi 2 hodiny.

hodnocení

2x

Také mám dnes problémy dostat se na poradnu:(

hodnocení

2x

Přidávám se. U mě stejné chování jak na mobilu, tak na kompu.

hodnocení

2x
Problém určitě není u Vás. Řekl bych že se spíš jedná o nějaký DDOS útok.

hodnocení

Děkuji za odpovědi. Ochotu odpovědět bodově ohodnotím, až to bude fungovat. :)

hodnocení

0x
Učinil jsem jedno pozorování. Které by mohlo indikovat že o boty nemusí jít. Ale extra vypovídající není.
HTTPS requesty trpí zpomalením a výpadky
ale
HTTP requesty ne.
(pro co nejmenší rozdíly metoda HEAD )
A nebo jen možné ,že apache (nebo (i)OS dokonce) má nějaký pool max. aktivních spojení dělených podle portu a pak logicky 80 není tolik vytížená(hypotéza)

Pane Herde, v jaké je to řeči? Ajťátské? :)

Ajťácké, ale v nízké koncentraci

hodnocení

0x

Stále to není ono, ale už hodinu to proti stavu z rána lítá...

já již vidím značné zlepšení..

hodnocení

0x

a finální odpověď: problém byl u poskytovatele serveru. Na mých ostatních serverech to nebylo tak markantní, jako tady, ale bylo to všude... :(

hodnocení

Už je to rychlé. Výborně.

Jen ještě jedna technická připomínka. Nechávám si odpovědi posílat na e-mailovou adresu. A tam, v e-mailové poště, mám o jednu odpověď víc než tady. Konkrétně se zde neobjevila odpověď od kolegy Maria. Bylo to podobné povzdechnutí, jaké připojili ostatní rádci. Rozhodně nebyl důvod ho mazat. Tak tedy bacha na to, když se ztrácejí příspěvky.

hodnocení

0x

Tak je to tu zase... opět špatné připojení serveru od providera. Všichni se dělí o pouhé 3.55 Mbit/s :(

Reklamováno, čeká se na nápravu.

Retrieving speedtest.net server list...
Selecting best server based on ping...
Hosted by Stadtwerke Finsterwalde (Finsterwalde) [176.92 km]: 1240.542 ms
Testing download speed...
Download: 61.73 Mbit/s
Testing upload speed...
Upload: 3.55 Mbit/s

Velmi pomalé připojování k poradně

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]