Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, od dnešního rána pozoruji, že jakýkoli pohyb zde na poradně je velmi pomalý. Po kliknutí trvá desítky vteřin, možná i přes minutu, než se stránka změní, než se zobrazí můj příspěvek atd. Jiné stránky naskakují okamžitě. Může být problém u mě?
Už je to rychlé. Výborně.
Jen ještě jedna technická připomínka. Nechávám si odpovědi posílat na e-mailovou adresu. A tam, v e-mailové poště, mám o jednu odpověď víc než tady. Konkrétně se zde neobjevila odpověď od kolegy Maria. Bylo to podobné povzdechnutí, jaké připojili ostatní rádci. Rozhodně nebyl důvod ho mazat. Tak tedy bacha na to, když se ztrácejí příspěvky.
Tak je to tu zase... opět špatné připojení serveru od providera. Všichni se dělí o pouhé 3.55 Mbit/s
Reklamováno, čeká se na nápravu.
Retrieving speedtest.net server list...
Selecting best server based on ping...
Hosted by Stadtwerke Finsterwalde (Finsterwalde) [176.92 km]: 1240.542 ms
Testing download speed...
Download: 61.73 Mbit/s
Testing upload speed...
Upload: 3.55 Mbit/s
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.