Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Děkuji těm,kteří dělají tuto poradnu dobrou poradnou

Od: arwi® odpovědí: 15 změna:
Po delší době jsem nahlédla do jiné poradny.Byla jsem z ní zklamaná.Chtěla bych poděkovat všem,kteří se starají o to,že tato poradna je pořád na dobré úrovni.Že dohlížejí na to,aby se zde diskutovalo slušně,aby se neopakovaly stejné otázky, atd.Díky za váš čas, který tomu věnujete.

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

10x

To opravdu potěší, děkujeme!

hodnocení

9x

Vážená a milí paní, děkujeme za poděkování.

id
hodnocení

8x
I já se přidám s poděkováním, poradna je super, nemá konkurenci.

hodnocení

8x

Děkujeme za ocenění *zdravi*

hodnocení

8x
Pochvaly zdvihnou náladu... Díky!
Trochu vyváží "zvednutí mandlí" od některých moderovaných nespokojených.

Ano, zvednutí nálady a zvednutí mandlí se musí střídat, protože žijeme v dualitě. *smich*

hodnocení

5x

Také chci poděkovat, poradna je bezva, tak děkujeme.*zdravi*

hotchner*
hodnocení

0x
Ano, je dobrá, jen by mě zajímalo, proč když tu napíšu PRAVDU, tak je má odpověď smazána.
výtka
Upozornění od administrátora 03. 05. 2023 19:26:59
vaše pravdy: předpoklady co si myslet, konspirační teorie, politické názory atd... vaše pravdy si nechejte pro sebe...

Není pravda, jako pravda.

Tie rozne pravdy, najma pisane velkymi pismenami, su casto rozne dezinformacie o ockovani, ruskej agresii a pod. Ci maju byt mazane, tot otazka.

Za pravdu je různá sazba;

jednou pomník,

jindy vazba.

Kdo ji řekne dřív než včas,

tomu pravda

zlomí vaz.

Jiří Žáček

Ja jen nechapu, proc tady mate volnou diskuzi a pak vam strasne vadi, kdyz tu nekdo pise svoje konspirace a pravdy. To asi nebude az tak volna diskuze. Tak ji zruste a nemusite to tu promazavat a fnukat, kdyz se vam to nelibi... Babca palec.

Tazatel děkuje jen některým, nikoliv všem.

liska5

Ale kolikrát není smazána, jen je přesunuta do jiné sekce.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]