Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Neoprávněné mazání textů

Od: grulik odpovědí: 15 změna:

Moje sestra napsala na poradnu slušnou otázku která není vůbec vůlgární a nikoho neuráží. Nějaký zřejmě přecitlivělý pán Milan cukrář maže schválně ze své škodolibosti otázky které se nevyznačují ničím násilným ani sprostým jednáním.Otázka, jak kdo slaví velikonoce je prosím z lidského hlediska normální a jemu už asi v hlavě přeskočilo. Prosím o slušnou odpověď neurážlivou. Kde by bylo možné podat reklamaci k jeho vyššímu nadřízenému, aby neoprávněně zbytečně nemazal příspěvky takové, které opravdu jsou zcela běžné a navíc v sekci volná otázka, kde se může člověk zeptat na něco co ho zajímá což má být od toho tato poradna?

zámek
administrátor uzavřel tuto otázku
Alžběto, Zdeno, Miluško buďte v klidu...

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

12x

Nejvyšší autoritou zde je admin. Jemu můžete směřovat případné stížnosti. Nepíšete konkrétně, jaký dotaz tu Vaše ,,sestra´´ položila, takže těžko říct, proč byl smazán. Nicméně máte plné právo klást libovolné otázky, ovšem admin, potažmo sys mohou příspěvky, které odporují zdejším pravidlům uzavřít, nebo smazat. Může se Vám to zdát nespravedlivé, ale on svět není spravedlivý - jednoduše řečeno pravidla zde určuje admin

A já osobně se vůbec nedomnívám, že pan Cukrář je tu za nějakého cenzora, z mého pohledu je to sys na svém místě.

Tak nenechteje cloumat vztek svým majestátem, pokud je však Vaše rozhořčení na velké výši, můžete na protest tento web bojkotovat. My už to nějak rozdejcháme *smich*

Hezký zbytek Velikonočních svátků !

grulik
hodnocení

Kde najdu v záhlaví kontakt na nadřízeného pana Milana cukráře popř.tel.číslo na toho admina, že bych to mohl s ním řešit a nějak mu to rozumně vysvětlit? Dále není v jeho kompetenci toho sys. řešit kolik kdo má sourozenců a rodinné vztahy, to je každého soukromá osobní věc. Tohle nefér jednání kazí dobré jméno poradny.

Odkaz jsem Vám dal na majitele poradny, on to zjistí, že jsem Váš dotaz skryl.

Kde najdete v záhlaví kontakt? No, naprosto nečekaně se skrývá za záložkou KOntakt v záhlaví této stránky. *smich*

Ale budiž, mám pochopení, takže speciálně pro Vás budu psát velmi pomalu a pro jistou ještě odkaz. Na ten stačí kliknout, nejlépe levým tlačítkem myši. Myš je to plastové, s tlačítky , co se nalézá poblíž Vaší ruky

poradte.cz/...

Promone, nejsem si jist, jestli grulik a jeho rozvětvená rodina chápou, že Váma daný odkaz je ten odkaz. Dovolím si doplnit - gruliku, klikni na poslední slovo rady Promona, je jinou barvou a podtržené. Totéž v radě pana Milana, poslední slovo, zvýrazněné. Hodně štěstí...*smich*

grulik
hodnocení

Děkuji za odkaz na kontakt. Jediné co mne ještě napadlo je to, že sestra spojila velikonoce s křesťanskou tématikou jako věřící člověk. Někdo kdo je ateista mohl být tou formou obsahu podrážděn ze svých emocí a tak to mohl vyhodnotit s podjatosti jako nevhodný text. Též se domnívám, že pojem typ člověka jak slaví velikonoce křesťansky založený člověk s jeho zvyklostmi a tradicemi není žádné trolování ale přesvědčení v jeho osobnosti to čemu sám věří ze svobodné vůle.

hodnocení

9x

Já mám pocit, že "sys" (milancukrar) otázky může pouze uzavřít (a že by je zavíral ze škodolibosti jsem nezaznamenal). Smazat celou otázku myslím může pouze admin. Tak se se svojí stížností zkuste obrátit na něj. Kontakt na něj naleznete snadno.

hodnocení

9x

Asi máte více sester, které píšou dlouhý text, který nic neřeší, jen na konci je nic neříkající otázka? Zkuste, prosím, vyjmenovat všechny sestry, které píšou z Vašeho počítače. Pak přidejte i pány bratry.

Škodolibý nejsem, jen se snažím, aby poradna nebyla zaplavelena zbytečnou otázkou, jak je to u Vaše poče zvykem

Děkuji.

Kde by bylo možné podat reklamaci k jeho vyššímu nadřízenému,

grulik
@milancukrar vážený děde vševěde trpíte paranoiou či schizofrenií? Naše rodina je velmi velká a všech mých 10 bratrů a sester píší zde na poradnu, prosím nezlobte se s láskou váš grulik *srdce* *pusa*
výtka
Upozornění od sys hejkal 09. 04. 2023 09:12:18
Zatím tu na poradnu z vašeho počítače přispělo 12 sester a 5 bratrů...
Nějak ty počty nesedí.
Pěkně rozlítaná rodina. Šest z vás sourozenců píše z NL, dva z US, dva z DE, po jednom z CA, ES a FR.
Ztrácíte hodnověrnost, ani pusa už to nezachrání!

Já se na Vás, ani na žádnou Vaší sestru, či některého Vašeho bratra vůbec nezlobím, Nemám proč se na Vás všechny zlobit.

Zdraví mi již tolika neslouží, ale ty nemoci, o kterých píšete, ty mne netrápí.

kmet
hodnocení

2x

Nikde není psáno, že mazání zde je, nebo musí být spravedlivé. Když se to nehodí, pryč s tím.

grulik
hodnocení

Porušovat pravidla člověk ví, že to je vandalismus a něco nechutného, to též souhlasím že do slušné poradny nepatří extrémní nebo radikální věci.Tady se ale musím zastat své sestry v tom, že "velikonoční svátky" nejsou žádný hanlivý výraz ani nikoho k špatným mravům nepohoršují. Slavíme v rodině velikonoce téměř všichni.Je to státní svátek v kalendáři. Nic porušujícího v tom nevidím. Byl bych rád, kdyby ten pán Milan se slušně omluvil mojí setře a vrátil ji zpět její smazanou otázku, aby to nemusela psát celé znovu. Sice chápu, že někdo je troll, ale nemůže takto jednat se všemi lidmi a házet je do stejného pytle. Zdá se mi jeho reakce už trochu přehnaná.

hodnocení

2x

Jen si dovolím se zeptat: Co máte na mysli "v sekci volná otázka"? Nic takového tady v poradně neznám.

doplněno 08.04.23 20:39:

Celá poradna je rozdělena do "sekcí" a "podsekcí". Dejte mi prosím odkaz kde najdu sekci "volná otázka". Vaše omáčka mě vcelku nezajímá.

grulik
hodnocení

V sekci volná otázka rozumím taková méně důležitá, kdo něco tak moc zásadního nepotřebuje, ale odlehčeně ho zajímá názor na věc od jiných lidí-nízká priorita. Nechce tak zatěžovat rádce, který jsou potřebnější v jiné sekci více. Beru to spíše jako vlastní úsudek a názor na věc. Něco podobného jako sanitka rychlá záchranka a běžná sanita.

aj

Tazatel mel na mysli nejspise "Volna diskuse" a ne otazka a ty to dobre vis.

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]