Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč nejde doplnění odpovědi vymazat

Od: liska5 odpovědí: 6 změna:

Nebo něco dělám špatně? V rubrice Společnost jsem doplnila odpověď ohledně měření tlaku. Místo, aby se doplněk zobrazil s tou větou navíc, tak se vytiskl znova a rozšířený. Tak mám pod svou odpovědí doplňky dva, jelikož ta první verze mi nejde zrušit.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

6x
Dobry den, protoze Vam se to stava pomerne casto, lze se domnivat, ze chyba neni na poradne. Domnivam se, ze bud nepockate na zpravu o vlozeni po odeslani prispevku (nepockate, az ho vidite v otazce) a poslete ho znovu nebo se vratite po napsani a odeslani o stranku zpet a potom zase vpred, kde opet vidite rozepsany prispevek a poslete ho znovu. Zdravim!
liska5
hodnocení

Díky moc! To bude v tom čase, že nepočkám. Budu se muset polepšit. Mám takovou neřest: vedle psaní často sleduji paralelně televizi, hlavně sport... A pak to tak vypadá, že někdy odešlu už odeslané.

hodnocení

2x
Nikdo nejsme dokonalý, ani vy, ani programátor, který napsal toto fórum. Ani programátoři prohlížeče a už vůbec ne programátoři Microsoftu.. Ti buď posledních 15 let jedou na hodně dobrým matrošu, nebo MS produkty píšou děti ze základky někde v Indii.
ute

Produkty Microsoftu jsou prý konstantně nadprůměrně kvalitní a tato společnost je TOP :)

Ale proti gustu... Klidně si používejte .Mac anebo (na desktopu) směšný Tux

hodnocení

2x

Snad kařdý tu ví, že doplňky (ani nic jiného) tady běžně mazat nejdou. Je to výhradní právo admina.

Proč se doplněk objevil 2x je otázka, ale asi jste někde šáhla vedle. Běžně se to nestává.

ute

Backspace (zpět) a Edit a odeslat a je to hned :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]