Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nesmyslně časté odhlašování, a to i v průběhu psaní ve vnitřní poště

Od: bimbam® odpovědí: 11 změna:

Že mě zdejší systém neustále sám odhlašuje, jsem si už trochu zvykla. Ale dnešní zkušenost s odlášením během psaní prostřednictvím Vnitřní pošty, mi vadí opravdu hodně. Když už mě to umí samo odhlásit, tak by snad bylo možné dát před kliknutím na tlačítlo "odeslat" nějakou informaci, že se text neodešle, že se úplně ztratí a bude fuč. Kdybych si náhodou nechtěla ve svém textu něco zkontrolovat, asi bych na odpově´d čekala, čekala a o adresátovi si myslela něco nepěkného.

Ano, odhlašujte mě třeba pětkrát za den, ale prosím ne v době, kdy začínám něco psát. Děkuii za pochopení.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

Chyba bude zřejmě někde u Vás. U mě dochází k odhlášení výjimečně (a v podstatě úmyslně), například když čistím PC od nežádoucích "cookies". Samovolně se mi to ještě za posledních 12 (?) let nestalo.

Souhlasím, mě to také samo od sebe neodhlašuje. Zkuste jiný prohlížeč.

riva
hodnocení

2x

Když napíšete, jaký používáte prohlížeč, tak někdo poradí, jak to odstranit. Řada prohlížečů se snaží vás chránit před sledováním a někdy to s tou opatrností přeženou. Pak bývá možné u daných stránek nastavit něco méně opatrného.

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, zkontrolujte si, zda máte na úvodní/přihlašovací stránce pod jménem a heslem zatrženo trvalé přihlášení. Pokud nikoliv, tak to udělejte a snad to už bude lepší. Zdravím!

kmet
hodnocení

0x

Já se třeba vůbec nepřihlašuju.

To vám chválím.

hodnocení

Děkuji všem za zájem a snahu pomoci. Prohlížeč - Google Chrome. Trvalé přihlášení - zadala jsem teď. Těžko se tomu uvěří, ale nějak jsem si dříve té kolonky k zaškrtnutí k trvalému přihlášení nevšimnula. Zlost už mě přešla...

Zlost už mě přešla...

to je dobře, páč zlost, kvůli prkotině...

ben®

bimbam - také mám Google Chrome. Ovšem, jestli vymažete v prohlížeči údaje o prohlížení, tak budete muset zase to trvalé přihlášení asi (až určitě) zaškrtnout znovu.

Trvalé přihlášení vám to nevyřeší. Odhlášení po hodině nebo nějakém intervalu znamená, že prohlížeč vymaže cookies. Nemáte nastaveno vymazat při zavření prohlížeče?

ben®

clayman - jistě, když se vše vymaže, tak to zmizí. Google Chrome nemá v nastavení vymazat údaje po zavření prohlížeče (to má možná ještě stále Firefox). Interval vymazání údajů tam nastavit lze.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]