Nejste přihlášen/a.
Měla bych dotaz, jestli je tato bezplatná poradna vázaná na místní lidičky žijící pouze v ČR, nebo je též možnost pro čechy žijící v jiné zemi tež s ohledem na jejich místního zahraničního operátora nějak zpoplatněná?
Dobrý den, samozřejmě, že se zde můžete zaregistrovat i ze zahraničí (určitě zde jsou např. i Slováci). Stačí Vám k tomu e-mail a heslo, které si určíte sama. Poradna je bezplatná, protože je amatérská (rady jsou bez záruky, ale mnohdy hodně odborné). Zahraniční IP adresa je označena (pokud se nemýlím) hlavně kvůli trollům, což zde někde admin vysvětloval. Přečtěte si Pravidla poradny (na horní liště) a zaregistrujte se - myslím, že fobií proti cizincům, resp. našincům v zahraničí tady zas tak mnoho lidí netrpí, tak budete vítána. Zdravím!
Můžeme se z kterékoliv země přihlásit třeba na google, FB, Insatgram nebo třeba tuning sk autoscout . de - it-at...a další nebo to je zpoplatněné?
Jak jsem si pro zajímavost přečítala některé články, tak jsem si všimla, že kdo píše ze zahraniční IP. adresy není tady nějak zrovna vítan a naopak odpovědi směřují k domácímu obyvatelstvu žijící v ČR. Má to vliv na přetíženost poradny s tím, že čech žijící dlouhodobě v cizině by měl chodit na místní poradnu dané země kde se nachází a překládat si to, protože mezi rodilými je brán jako emigrant(nevlastenec) kterému se u nás nelíbilo a tak na něj se už kašle i když volit může z ciziny?Prosím o vysvětlení, jestli čech žijící v jiné zemi je brán už za méněcenného z důvodu zklamání své vlasti atd, což se mne u známých někdy stává.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.