Nejste přihlášen/a.
Důrazně varuji před službou Air Telecom.Máme velice špatné zkušenosti s jejich službami a přístupem k zákazníkovi jako takovému. V podstatě máme nefunkční telefon,pořád někam voláme(Jiným telefonem než ten od nich.Ještě že ho máme.) a faktury platíme aniž bychom mohli využívat služby. Telefon je patrně dost nekvalitní výrobek,protože fungoval jen krátký čas.Náprava věcí z jejich strany je liknavá bez zjevné snahy to nějak řešit a s uznáním,že se jedná o jejich zmetek v nabídce služeb. Na dotyčného co nám tu smlouvu nabízel se dovolat nelze,přestože nás ujišťoval,že tak můžeme činit kdykoliv. Nedoporučuji.
A otázka zní - co s tím?
Přenesl jsem firemní pevnou linku k Air Telecom. Terminál mi přišel týden po přenosu, služba se využívat nedá - v telefonu je příšerná ozvěna. Navrhované řešení Air Telecom - odešlete terminál na reklamaci. U firemní linky docela dobrý vtip.
Dá se ještě přenést číslo k jinému operátorovi? Potřeboval bych zachovat číslo, aniž by se musel platit drahý paušál u O2. Co je mi platné, že mi zlevní paušál u O2 při současném zřízení internetu, když je ústředna příliš daleko a rychlost je katastrofální.
já mám naprosto otřesnou zkušenost (zkráceně - komunikace s klientem - absolutně nulová) z doby, kdy se to nazývalo Ufon (ono se to tak možná nazývá částečně pořád, ale to neřešme); původní firma sice (co tak mlhavě vím) už x krát zkrachovala, ovšem ty lidi + celková atmosféra firmy, možná zůstali...
(jinak docela hloupý je, že jak Air telecom, tak O2 si koupil Kellner - to znamená, že jakákoliv konkurence mezi tímhle vlastně čtvrtým opravdovým operátorem (i když ne ta frekvencích GSM) a 02 už nepřipadá v úvahu (ono Ufon sice asi za moc nestál, ale čím míň konkurence, tím hůř pro zákazníky);
(na téma Air mobil a jejich telefony a služba s možností "push to talk"(=vysílačka) jsou zajímavé (a nelichotivá) příspěvky ve vláknu na příslušném nedávném článku na idnes ( mobil.idnes.cz/...)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.