Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Řazení odpovědí

Od: zaseja odpovědí: 9 změna:

Ahoj, dá se někde nastavit poradna aby řadila odpovědi podle času a ne podle hodnocení?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

1x

Dobrý den, ano, klepněte na ten odkaz Řadit dle hodnocení a ono se to změní na Řadit dle data (a naopak). Zdravím!

doplněno 18.01.23 09:50:

zaseja - aha, možná to funguje jen pro registrované. Počkejte, až se vyjádří admin.

doplněno 18.01.23 09:53:

zaseja - ještě můžete vyzkoušet v adresním řádku zapsat na konec "?datum" (bez uvozovek).

zaseja
hodnocení

To nefunguje, je psáno Řazeno dle hodnocení, ale nedá se to měnit, myš na tom nic nedělá

hodnocení

0x

Po registraci ano.

hodnocení

0x

Funguje to registrovaným, bohužel tam admin má nějakou chybku, protože po vložení příspěvku (firefox) se mi to přehází a opět seřadí podle hodnocení.

mě to dělá taky, když je hodně odpovědí, ztrácím se pak, kde jsem četl..

Co s tím?:

Cos tím? Musel by se admin podívat do kódu a zjistit, kde je problém.

zaseja
hodnocení

Právě, když je hodně odpovědí, tak nastává chaos a radši už je nečtu, nevím kde jsem naposledy byl.

zasejá, jsme na tom stejně...

ben®

Protože málokdo v komentáři uvádí, na koho reaguje (jako nyní já). Potom je z toho jen zmatek a nepřehledno. A to registrovaní jsou na tom ještě lépe. Bez registrace nebo bez přihlášení je to hrůza.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]