Nejste přihlášen/a.
Ahoj, dá se někde nastavit poradna aby řadila odpovědi podle času a ne podle hodnocení?
Dobrý den, ano, klepněte na ten odkaz Řadit dle hodnocení a ono se to změní na Řadit dle data (a naopak). Zdravím!
zaseja - aha, možná to funguje jen pro registrované. Počkejte, až se vyjádří admin.
zaseja - ještě můžete vyzkoušet v adresním řádku zapsat na konec "?datum" (bez uvozovek).
Funguje to registrovaným, bohužel tam admin má nějakou chybku, protože po vložení příspěvku (firefox) se mi to přehází a opět seřadí podle hodnocení.
Právě, když je hodně odpovědí, tak nastává chaos a radši už je nečtu, nevím kde jsem naposledy byl.
Protože málokdo v komentáři uvádí, na koho reaguje (jako nyní já). Potom je z toho jen zmatek a nepřehledno. A to registrovaní jsou na tom ještě lépe. Bez registrace nebo bez přihlášení je to hrůza.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.