Zdravím vás,abych neporusovala pravidla této poradny,oznamuji ,že jsem změnila svůj Nick. Bývalá Sony je dnes italka. měla jsem problém s mailovou adresou,nemohla jsem se do ní dostat,založila jsem tedy nový účet,později jsem se ještě jako Sony chtěla zaregistrovat,a stalo se,že jsem vyplnila chybně doménu. Tím jsem zablokla svůj Nick a došlo tedy k tomu,že jsem změnila Sony za Italku,registrovala ji a jsem tady zpět.
Dobrý den, no dobře, ale proč jste to neřešila s adminem (odblokování původní ragistrace)? Mohlo to vše proběhnout v tichosti a "elegantněji". Zdravím!
Ben: dobrý večer, díky za dotaz. Víte,když se vám blokne mailova adresa,jde elegance stranou. To byl první problém,potřebovala jsem došlé maily precist,zpracovat,atd. A nedostala jsem se k nim. Dva dny před Štědrým dnem. Založila jsem nový účet a v tom zmatku jsem zadala při registraci nicku Sony chybně koncovku,chcete -li doménu. Tímto jsem ovšem zablokovala také svůj účet zde na poradně. A bylo vymalováno. Navíc jsem byla ve Vídni až do 28.12.22 a neměla jsem možnost zajít do Vodafonu aby mě pomohli. Přeji vám krásný večer
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.