Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Milé dámy! Předvánočním úklid...

Od: hejkal® odpovědí: 23 změna:
Ano, vy!
Vy,co se pachtíte s předvánočním úklidem!
Uvědomte si, že 24.12. chodí JEŽÍŠEK!
Ne kontrola z hygieny...

23 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

tebi
hodnocení

4x
Tak já pracuji u několika zaměstnavatelů, protože mě to baví, doma mi banda s ničím nepomůže,chlap je to naučil, chová se stejně, takže místo úklidu jdu někam do práce a je mi líp. Tím pádem mám doma výbuch, uklízím sporadicky a je mi to fuk. Cukroví dostanu od mamky. A světe div se, nemám žádné stresy před Vánocemi. Návštěvy nezvu a mám svatý klid:) Když chci s někým pokecat, sejdeme se mimo domov. Třeba na bazéně, různě jinde. I tak to jde. Na Vánoce rozdám peníze, každý si koupí co chce a je pokoj...

etana*
hodnocení

4x

Maminka říkávala, že kdo uklízí průběžně po celý rok, nemusí na vánoce šílet a má pohodu. Takže k nám klidně kontrola z hygieny může přijít (a přinést nějaké cukroví, nechce se mi péct).

ben®
hodnocení

3x
Dobry den, to je sice pravda, ale také muze přijít na návštěvu tchyně . Zdravím!
doplněno 14.12.22 10:48: Hlavně, aby tchyně nepracovala jako kontrolorka hygieny .

Pane kolego Bene, ano, když přijde tchýně, tak stačí jen malinko uklidit...

makak
Třeba o to dřív odejde...

Když tchýně neuvidí z okna, tak si ho může otevřít.

hodnocení

To znáte, jak se ptá tchýně mladé domácí paní:
Kdy bude ten svátek, kdy se uklízí i pod postelí?!

hodnocení

3x

Neuklízím, sleduji MS ve fotbale! A je to napínavé. Pořádek se nedělá, pořádek se udržuje! *smich*

petrovic
hodnocení

1x
Mrzi me, ze kdyz zde napise nekdo cizi, nahodny kolemjdouci podobnou vec, hned je tu mraky pindu a kde je otazka? Toto je poradna atd. No a kdyz to udela nekdo zdejsi, registrovany, tak ticho po pesine.

Milý pane, všiml jste si, že je zde spousta rubrik, některé jsou pro dotazy, jiné pro diskuzi. Někteří to nechápou a pletou si to. Pak je třeba jim vysvětlit, to co popisujete.

ben®
petrovic - toto je vzkaz (a ve správne rubrice), tak to není otázka a je to OK.
petrovic

Ano, jistě že jsem si všiml. Jde o to, že ti náhodní kolemjdoucí neznají zdejší systém, rubriky a kolikrát dostanou solidní kapky už jen kvůli tomu, že popletou rubriku. Jinak, pěkné svátky Vám všem zdejším i náhodným. :)

...už jen kvůli tomu, že popletou rubriku..

ale to se opraví a přeloží do správné rubriky. Vy to asi vidíte jinak, nežli ostatní...

hodnocení

1x
Návštěva tchýně je horší, jak návštěva z hygieny.

sony*
hodnocení

1x
Jako tchyně jsem pozvána na celé vánoční svátky do rodiny me dcery. Vezu jim krabice s oblíbeným cukrovím,jsou tam vanilkové rohlíčky,linecké slepované,Masarykovo cukroví a další. Ani mi nenapadne kontrolovat zda mají vše uklizeno, mají dvouleteho chlapecka,pejska,spíše se snažím být platná a třeba uvařit oběd,vyvencit psa,nebo vyzehlit svemu zeti košili.
Proč jsou vlastně tchyně tolik neoblibene?
ben®
sony - Vy jedete za dcerou, tak se ji zeptejte, jak je rada, když k nim přijede na návštěvu matka jejího manžela .
sony*
Ben : tak to je úplně jiná situace..
A teď už chápu, proč jsou tchyně neoblibené..
Tchýně obvykle bývají jedovaté kyselé dámy, které vědí vše líp, vše by udělali jinak-líp.. Nemusí kolikrát ani moc mluvit..Mnohdy stačí pohledy, které mluví za vše.. Člověk je nucen chovat se před nimi škrobeně a se vším s nimi souhlasit.. Zjistíte, že jste naprosto neschopný.. neschopná a co by se dalo udělat jinak.. Čest výjimkám;)

hodnocení

1x

Uklízíme celoročně. Takže před vánoci běžný úklid, který by proběhl tak jako tak i kdyby vánoce nebyly.

hodnocení

0x

Ano, souhlas, dokonce jsem minulý týden zahléhl pořad "Sama doma" kde nějaká psycholožka varovala ženy před nadměrným úklidem.

Taky občas někdo říká starou zažitou pravdu, že: "Ježíšek se narodil ve chlévě"

Přeji krásný předvánoční čas.

---------

Pánové to mají snažší, ty moc neuklízejí...

krtek6

nevím jestli je to dogma, ale "Ježíšek se narodil ve chlévě" většinou říkají ti co tomu úklidu nedají ani přes rok*nevi*

kolemjdouci
hodnocení

0x
Děkujeme za informaci.

hodnocení

ad@petrovic
Že můj vzkaz je ve správné rubrice, už vysvětlil kolega Ben. Milan dodal, že je zde spousta rubrik, některé jsou pro dotazy, jiné pro diskuzi. Nebylo teda třeba rušit ticho po pěšině, příspěvky ostatních byly k věci vzkazu, teda žádné pindy!
Ovšem až do tvého příspěvku 10:28 hod.
Jsi tu na poradně už přes dva roky, nejsi tedy náhodný kolemjdoucí. Mrzí mne, že ještě stále její systém úplně nechápeš a pleteš si to.
Na tvoje rýpavé, byť částečně pravdivé vyjádření naštěstí ostatní reagovali uvážlivě a nerozpoutali déšť nesolidních kapek. Díky jim!
Pokojné svátky všem!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]