Tak já pracuji u několika zaměstnavatelů, protože mě to baví, doma mi banda s ničím nepomůže,chlap je to naučil, chová se stejně, takže místo úklidu jdu někam do práce a je mi líp. Tím pádem mám doma výbuch, uklízím sporadicky a je mi to fuk. Cukroví dostanu od mamky. A světe div se, nemám žádné stresy před Vánocemi. Návštěvy nezvu a mám svatý klid Když chci s někým pokecat, sejdeme se mimo domov. Třeba na bazéně, různě jinde. I tak to jde. Na Vánoce rozdám peníze, každý si koupí co chce a je pokoj...
Maminka říkávala, že kdo uklízí průběžně po celý rok, nemusí na vánoce šílet a má pohodu. Takže k nám klidně kontrola z hygieny může přijít (a přinést nějaké cukroví, nechce se mi péct).
Dobry den, to je sice pravda, ale také muze přijít na návštěvu tchyně . Zdravím! doplněno 14.12.22 10:48: Hlavně, aby tchyně nepracovala jako kontrolorka hygieny .
Mrzi me, ze kdyz zde napise nekdo cizi, nahodny kolemjdouci podobnou vec, hned je tu mraky pindu a kde je otazka? Toto je poradna atd. No a kdyz to udela nekdo zdejsi, registrovany, tak ticho po pesine.
Milý pane, všiml jste si, že je zde spousta rubrik, některé jsou pro dotazy, jiné pro diskuzi. Někteří to nechápou a pletou si to. Pak je třeba jim vysvětlit, to co popisujete.
petrovic - toto je vzkaz (a ve správne rubrice), tak to není otázka a je to OK.
petrovic
Ano, jistě že jsem si všiml. Jde o to, že ti náhodní kolemjdoucí neznají zdejší systém, rubriky a kolikrát dostanou solidní kapky už jen kvůli tomu, že popletou rubriku. Jinak, pěkné svátky Vám všem zdejším i náhodným.
Jako tchyně jsem pozvána na celé vánoční svátky do rodiny me dcery. Vezu jim krabice s oblíbeným cukrovím,jsou tam vanilkové rohlíčky,linecké slepované,Masarykovo cukroví a další. Ani mi nenapadne kontrolovat zda mají vše uklizeno, mají dvouleteho chlapecka,pejska,spíše se snažím být platná a třeba uvařit oběd,vyvencit psa,nebo vyzehlit svemu zeti košili. Proč jsou vlastně tchyně tolik neoblibene?
Tchýně obvykle bývají jedovaté kyselé dámy, které vědí vše líp, vše by udělali jinak-líp.. Nemusí kolikrát ani moc mluvit..Mnohdy stačí pohledy, které mluví za vše.. Člověk je nucen chovat se před nimi škrobeně a se vším s nimi souhlasit.. Zjistíte, že jste naprosto neschopný.. neschopná a co by se dalo udělat jinak.. Čest výjimkám
ad@petrovic Že můj vzkaz je ve správné rubrice, už vysvětlil kolega Ben. Milan dodal, že je zde spousta rubrik, některé jsou pro dotazy, jiné pro diskuzi. Nebylo teda třeba rušit ticho po pěšině, příspěvky ostatních byly k věci vzkazu, teda žádné pindy! Ovšem až do tvého příspěvku 10:28 hod. Jsi tu na poradně už přes dva roky, nejsi tedy náhodný kolemjdoucí. Mrzí mne, že ještě stále její systém úplně nechápeš a pleteš si to. Na tvoje rýpavé, byť částečně pravdivé vyjádření naštěstí ostatní reagovali uvážlivě a nerozpoutali déšť nesolidních kapek. Díky jim! Pokojné svátky všem!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.