Nejste přihlášen/a.
Vy,co se pachtíte s předvánočním úklidem!
Uvědomte si, že 24.12. chodí JEŽÍŠEK!
Ne kontrola z hygieny...
4x
3x
doplněno 14.12.22 10:48: Hlavně, aby tchyně nepracovala jako kontrolorka hygieny
1x
Milý pane, všiml jste si, že je zde spousta rubrik, některé jsou pro dotazy, jiné pro diskuzi. Někteří to nechápou a pletou si to. Pak je třeba jim vysvětlit, to co popisujete.
Ano, jistě že jsem si všiml. Jde o to, že ti náhodní kolemjdoucí neznají zdejší systém, rubriky a kolikrát dostanou solidní kapky už jen kvůli tomu, že popletou rubriku. Jinak, pěkné svátky Vám všem zdejším i náhodným. ![]()
1x
Proč jsou vlastně tchyně tolik neoblibene?
1x
Uklízíme celoročně. Takže před vánoci běžný úklid, který by proběhl tak jako tak i kdyby vánoce nebyly.
0x
Ano, souhlas, dokonce jsem minulý týden zahléhl pořad "Sama doma" kde nějaká psycholožka varovala ženy před nadměrným úklidem.
Taky občas někdo říká starou zažitou pravdu, že: "Ježíšek se narodil ve chlévě"
Přeji krásný předvánoční čas.
---------
Pánové to mají snažší, ty moc neuklízejí...
Že můj vzkaz je ve správné rubrice, už vysvětlil kolega Ben. Milan dodal, že je zde spousta rubrik, některé jsou pro dotazy, jiné pro diskuzi. Nebylo teda třeba rušit ticho po pěšině, příspěvky ostatních byly k věci vzkazu, teda žádné pindy!
Ovšem až do tvého příspěvku 10:28 hod.
Jsi tu na poradně už přes dva roky, nejsi tedy náhodný kolemjdoucí. Mrzí mne, že ještě stále její systém úplně nechápeš a pleteš si to.
Na tvoje rýpavé, byť částečně pravdivé vyjádření naštěstí ostatní reagovali uvážlivě a nerozpoutali déšť nesolidních kapek. Díky jim!
Pokojné svátky všem!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.