Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

ÚPRAVA PORADNY - čtěte!

Od: admin® odpovědí: 24 změna:

Udělal jsem malou úpravu poradny, ale většině nebude fungovat přepínání mezi rubrikami na hlavní straně. Je nutné dát 2x F5 na hlavní straně :)

díky za pochopení.

24 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Chtěl jsem za cosi poděkovat ale paměť již neslouží...

Mno a to bio na twittru nezní moc dobře...

hodnocení

jaké bio? *nevi*

doplněno 31.12.13 14:52:

po celém dnu u PC jsem potřeboval něco rychle vymyslet, co později můžu změnit... ale zase tak děsivě to nezní *smich*

Poradte.cz
@PoradteCz

Nejstarší, ale i nejlepší poradna na českém internetu.

Nejlepší...zni to děsivě :)

gumidek*
hodnocení

0x

No nějak tomu nepřicházím na chuť. Poradna se stává pro mě nepřehledná. Dotazy jen v textové formě se stejným písmem. Staré provedení bylo dle mého přehlednější. Takový ten oranžový čtverec na začátku dotazu bez odpovědí.

Jedinou úpravu, kterou velmi vítám je velká omega v mapě znaků a možnost vložit 3 obrázky k dotazu.

doplněno 30.12.13 17:47:

@coklit: Jo už to pročítám a je to OK :)

ÚPRAVA PORADNY - čtěte!

Admin to tu píše v každém tématu o vzhledu poradny..upravuje styly.. musíš dát 2x F5 - ;)

doplněno 30.12.13 19:15:

:D Ano, na klávesnici. Tato klávesa obnoví stránku. Nebo "kolečko" pro obnovení stránky v prohlížečí, na které kliknete myší, to je jedno. Je prostě třeba po prvním načtení stránky, stránku obnovit. Samozřejmě, že je to dočasné, než admin dokončí to, co potřebuje ;)

Jenomže já nevím kde je jaké F5. Na mé klávesnici, nebo někde jinde? Každý nejsme zrovna vnímaví k této technice a já mezi ně stopro patřím. A až mi někdo vysvětlí, kde najdu to F5, tak to musím dělat pokaždé? Vždyť to bylo předtím velice dobré a fungovalo to, proč se to muselo měnit. Ale to už se ptám stejně zbytečně. Díky.

výtka
Upozornění od sys hejkal 30. 12. 2013 19:18:34
První řada kláves na vrchu: zleva
Esc, F1,F2,F3,F4,F5,F6, atd.

Je to jednoduché. Na každé klávesnici je nahoře řada kláves označených F1 až F12. No a vy stisknete klávesu F5.

doplněno 30.12.13 19:21:

Hejkal byl rychlejší.

ladinpraha*

Ahoj Suzy. Na své klávesnici, v horní řadě, máš klávesy F1 - F12. Mezi nimi najdi F5 a dvakrát ji zmáčkni. Nemusíš to dělat pokaždé, jenom když se ti bude zdát, že je na té stránce něco špatně nebo jinak, než dřív.

Já osobně jsem žádné změny ani nezaznamenal.

ok®
hodnocení

0x

prosím o vysvětlení? nechápu, proč se musí vždy něco "měnit,přejmenovávat" apod. když to dobře klape

nemám ráda takové změny, asi jsem ze staré školy, ale prostě jsem spokojená, tak jak to je a nejen zde!

*sok*

hodnocení

došlo k přestylování prvků z ID na CLASS... jen taková formalita, ale potřebuje to nové styly... 2x F5. Jinak bych musel soubory přejmenovat, aby se všem stáhla nová verze. Vzhledem k tomu, že jsou jiné na mobilní verzi a jiné na SK verzi (a všechny 2x, resp jednou komprimované), tak bych to asi neustál a udělal víc škody než užitku.

hodnocení

0x

Ano, už jsem to našla a odvážila se to zmáčknout. Já na počítači děsně nerada dělám něco, čemu absolutně nerozumím. Bojím se, že mi všechno úplně zmizí. Ono se mi to totiž jednou stalo, protože jsem omylem něco zmáčkla a od té doby mám trvalou fobii. Tak děkuji všem, kteří mi poradili. Uffff...

zabu

Můj kamarád Milan, po špatných zkušenostech s výpočetní technikou, vymyslel tzv. Milanův zákon:
"Některé klávesy na klávesnici slouží k uložení souboru. Všechny slouží k mazání souboru".

praivo*
hodnocení

0x

V některých prohlížečích je to 3× F5 nebo Ctrl+F5.

hodnocení

0x

Nechápu, mně se nic nezměnilo :D

raadek*
Mobilní verze: Otázka i rubrika jsou stejně oranžové. Dřív si kvůli přehlednosti obarvil rubriku modře. V hlavním sloupci máš slovensky - před x "minútami".
hodnocení

díky za postřehy, změnil jsem to. už jsem si nepamatoval jak to bylo původně, když se mi všechno rozsypalo byl jsem rád, že jsem to dal celkem dohromady, aby to bylo jako dřív *smich*

Nejsem si jisty s těmi odkazy na rubriky... barva je asi původní, ale bez podtržení nebylo poznat, že jsou klikací a s podtržením mi to už přijde moc plné. Uvidím až se rozkoukám jestli je to jen nezvyk nebo hrozný *palec*

raadek*
Teď je v otázce v hlavním sloupci rubrika bez barvy. Mě to osobně vůbec nevadí, protože je to přehledný. Uvidíme co na to ostatní.

asdf*
hodnocení

0x

Admin má asi dobré oči a přeji, aby mu to vydrželo co nejdéle, ale co mi starší?

Máme si vzít LUPU až to bude náhodou "napořád"?

hodnocení

oči slouží. Velikost by měla být stále stejná. Viz předešlé návody na 2x F5 :)

Admine, co má být ta hrůza "Facebook, Twitter a +" na kraji? Objevilo se mi to tam teď a vím, že to nikdy nevyužiji, nejde to nějak zakázat? Mám poradnu přiblíženu na celou šířku (líp se to čte) a opravdu to tam zavazí...

doplněno 02.01.14 19:49:

a po CTRL+F5 to zmizelo, to jsem z toho jelen :)

doplněno 02.01.14 19:49:

ne, tak je to zase zpět, teď ještě s e-mailem *smich*

ÚPRAVA PORADNY - čtěte! #2

Miki: Jde to schovat, při najetí myší na ikony se dole objeví šipka, která to schová, ale jen na té jedné stránce, případně do aktualizace.

A máš pravdu. Taky používám max. zobrazení a zavazí to.

doplněno 02.01.14 19:56:

Prča je, že se to vlevo objevuje podle nálady. Teď to tam nemám :)

Že by opraveno?

Obdobné ikony vpravo nahoře zase zmizí, když sroluju stránku až dolů nadoraz.

doplněno 02.01.14 19:59:

Miki: Vypadá to tak, už se to neobjevuje. Asi jsme se stali nedobrovolnými pokusnými králiky :-D

potlačil jsem to adblockem. objeví se to asi na půl vteřiny při načtení stránky a zase hned zmizí, takže už to textu nezavazí.

doplněno 02.01.14 19:58:

myslím, že si s tím Admin zatím hraje, zkouší :) třeba se to ve výsledku objevovat nebude a vyjede to např. jen po najetí myší úplně do kraje, zatím se nechám překvapit, ale snad to nedopadne tak, že se to bude objevovat stále

hodnocení

zkouška kolik to přidá kB... je to hrůza. Hlavní strana má cca 130kB (to je fakt unikát! :)) a s tou hrůzou asi 350kB...

hop®

Já bych tam tlačítka nechal za jen neregistrovaným, za trest :-D

Akorát se bojím, že to Admin nějak vyřeší pro všechny, podobně jako like na Atlas hub...;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]