Příjmení Rúžičková má v Broumově 14 žen. MUDr Helena Růžičková je v Bromově lékařka. Tak si najděte její ordinaci s kontaktama na internetu. Když to nebude ona, možná bude znát svoji jmenovkyni. Jinak je tam 16 chlapů Růžičků. Jeden, zubař MUDr Ladislav Rúžička ml., má číslo uvedené též u své ordinace. Pak je v okolí Broumova stavební firma, co provádí rekonstrukce bytových jader, kterou vede Tomáš Růžička...Tyhle všechny bych slušně oslovila, lze i mailem, jestli náhodou neznají hledanou nebo nedají tip. Pak bych hledela Růžičky na fcb a jakmile bych narazila i v přátelích na to příjmení s Broumovem, ptala bych se...
Pokud je to tvoje příbuzná, zkus jí napsat dopis. Adresu ti může dát evidence obyvatel mvcr.cz/... doplněno 08.12.22 10:21: Můžeš poslat email do Broumova , na Městský úřad. Představ se , vysvětli, co jsi zač, proč hledáš tu osobu a požádej o pomoc. Možná ti dají adresu, možná i telefon. Možná. Třeba Dana Bartošová, Referent správního odboru (poštovní doručovatelka), tel.: 491 504 250, e-mail: bartosova@broumov-mesto.cz ji může poznat osobně, nebo ji poznají další doručovatelky. Další možnost Hana Tomková, Referent správního odboru (evidence obyvatel), tel.: 491 504 213, e-mail: tomkova@broumov-mesto.cz Nebo daňováci mohou kouknout, či vůbec někdo toho jména platí u nich daně. Mgr. Romana Knopová Odpovědný pracovník agendy správy daní a poplatků pevná linka: 491 504 224 mobilní: 739 572 814 e-mail: knopova@broumov-mesto.cz
Pokud budou mávat GDPR, požádej je, aby na obálku s dopisem pro hledanou osobu, kterou jim pošleš, samozřejmě i se známkou, laskavě dopsali adresu a hodili do schránky. Ty se osobní údaje hledané nedozvíš. Úředník a hledaná osoba je zná.
slavo - Proč by měli odpovídat? Oni prostě o nikom nesmí dát žádné informace bez souhlasu hledaného. Je úplně jedno, jaké podrobnosti a intimnosti o hledané osobě znáte, stejně tak je jedno, že jste příbuzný. Pokud Vám bratranec neřekl, kam se stěhuje, asi k tomu měl nějaký důvod.
I když pravda, mohli aspoň napsat, že Vám nic nenapíšou .
liska5
Když se mi býv. kolegyně neozývala na dopisy ani na mobil, napsala jsem na OÚ ve F- M, zda žije nebo ne, abych tam za ní necestovala zbytečně. Měla přes 90 let, tak dotaz zase nebyl tak od věci. Odpověděli, že nesmí o osobě poskytovat jakékoliv informace. Ani zda ještě žije.
Napsala mi do zpráv, že mi zavolá protože mi chce něco říci a nechce to psát do zprávv a ať ji napíši svoje číslo - má ho a zatím se mi neozvala. - takže čekám.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.