Nejste přihlášen/a.
Nevím,
jen si vzpomínám, že sděloval něco o svém zdraví, a pak hodně neslušně na něj útočil jeden přispěvovatel a skoro každý příspěvek Jardy kritizoval jeho osobu.
Tak nevím...
Mluvil jsem s jeho synkem, Jarda je v pořádku a zdráv. Proč se nehlásí, to nevím, domnívám se, že je to zlobou a útoky na jeho osobu.
Pane milan.cukrar. Vy jste takový technicky znalý. Buďte prosím tak hodný. Mrkněte mi prosím Vás na ten můj příspěvěk o té UV lampě (je teď na vrchu v sekci bydlení). Jestli o tom něco nevíte. Hodnej. Díkec. :D
Je to chemik tomu rozuměl. Ale radil i ve věcech kde byl absolutně mimo a jeho rady zaváněly průšvihem. Pár lidí se tu do něj naváželo fakt hnusně i když zrovna "nic neprovedl", tak ho celkem chápu že se stáhl úplně...
Tímto ho zdravím.
Je relativně mladej a podniká. Už jednou měl dlouhatánskou pauzu s tím, že nestíhal. Byl od Plzně.
No jo, ale jak psal někdo nad námi, tak už není ani registrovaný. Takže tady nebyl už nejmíň rok a půl a nereagoval ani na upozornění, že mu registrace končí.
Vilíka jsem taky ráda četla. Ještě Ildiku a Monu jsem dlouho neviděla...
A Ringo, ten mě hodně mrzí, že to tady nedávno zabalil, ale ty jeho důvody naprosto chápu a rozumím jim.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.