Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kontakt na jak 123

Od: pavelek* odpovědí: 9 změna:
Chtěl bych poprosit uživatele "jak 123",zda by se se mnou mohl spojit na mail: pavel.parenica@seznam.cz , mockrát děkuji Pavel Pařenica

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Nejsem si ůplně jistý, kdyžtak to někdo opravte - pokud napíšete jeho nick s erkem v kroužku, asi mu přijde upozornění na maila. jak123® - takto?

doplněno 24.10.22 18:20:

Liško5, udělal jsem to, ale to uvidí, až bude na poradně. Anebo je VP také přesměrována na maily?*nevi*

doplněno 24.10.22 21:01:

Eh, asi už vyřešeno, ale teď se dívám do druhého vlákna, kde to asi vyřešila inzinyrka. Napsal jsem blbost, nee nick a erko, ale zavináč a nick... Furt je co se učit...*hi*

liska5

Berger, tak dejte jak123 přes vnitřní poštu avizo, ať napíše na pavel.parenica@seznam.cz, že dotyčný chce nějakou info konkrétně od něj.

Jinak Jarda Pařenica byl trenér basketu NH Ostrava /asi před 50 lety/ a měl chatu v Zálužné u Moravice. To píšu jen, že to tam znáte..Liška

liska5 - nemůže poslat avízo přes vnitřní poštu, protože není registrovaný.

Tak z5. už registrovaný je.

pavelek*
hodnocení

Jsem na mobilu a ještě se pořádně neorientuji v systému. Díky za pomoc Pavel Pařenica

hodnocení

0x

Zadal jsi otázku Spasmus svěrače, ale odpovědi nečteš, tak proč se ptáš, když tě odpovědi nezajímají? Tak se na ně podívej...i na tu poslední:

pavelek*
hodnocení

Odpovědi čtu a děkuji za ně. Dívám se na to v mobilu a jsem nováček, musím se v systému zorientovat. S omluvou a poděkováním Pavel Pařenica
pavelek*
hodnocení

Na odpověď se dívám a děkuji za ně. Jsem tu nováček a snažím se v systému zorientovat. Dívám se na mobilu a jde mně to trochu pomaleji. Děkuji za pomoc a s omluvou Pavel Pařenica
Učený z nebe nespadl... Začátky jsou těžké, prošli jsme tím všichni.
Někdo kritizuje, místo rady. Zapomněl, že na tom byl stejně.
Hoď to za hlavu, a ptej se dál! Tisícům tazatelů tu pomohli. Někomu hned, někdo si počkal.
Časem začneš i ty odevzdávat potřebným svoje vědomosti a zkušenosti. Držíme ti palce!
pavelek*
hodnocení

Dobrý večer, děkuji za podporu a odezvu. Pavel Pařenica

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]